Vreme čitanja: oko 3 min.

"Svi su mi govorili da se posle tridesete metabolizam usporava": Ipak, rešenje za probleme sa varenjem postoji

Vreme čitanja: oko 3 min.

Jelena T. (36) profesorka engleskog i zaljubljenica u pilates, podelila je sa nama svoje iskustvo sa BioTeo kapima:

  • 0
Bol u stomaku Foto: Shutterstock

-Svi su mi govorili da se posle tridesete metabolizam usporava i da malo šta može da se uradi povodom toga. Govorili su mi da mi je bolje da odustanem i da se pomirim sa činjenicom da ću vremenom postajati sve tromija, slabija i umornija. "To je prosto tako, prihvati to, svi starimo i s godinama neke blage tegobe koje smo imali u mladosti postaju sve ozbiljnije."

Pomislila sam u tom trenutku na moj problem sa varenjem, na lenja creva i to kako se čitav život borim da održim zdravu liniju i preplavio me je osećaj nemoći. Međutim, nešto u meni prosto nije moglo da se pomiri s tim neumitnim propadanjem. Rekla sam sebi - mora da postoji nešto što će mi pomoći da odgotim te tegobe za što kasnije.

Krenula sam da istražujem prirodne preparate namenjene pospešivanju varenja i zdravlju organa za varenje i naišla sam na BioTeo komplet za stomak. Proučila sam sastav i jako mi se svidelo što je sve potpuno prirodno i na bazi lekovitog bilja, bez bilo kakvih konzervanasa, aditiva ili veštačkih boja i aroma. Posebno mi se dopalo što sam videla da je jedna od osnovnih biljaka koje ulaze u sastav ovog kompleta pelin koji sam i ovako pila povremeno kao čaj kada bi nastupili problemi sa varenjem.

Odmah sam poručila i počela da pijem prema uputstvu. Mogu vam reći da su rezultati bili vidljivi već u prvim danima uzimanja kapi. Primetila sam da mi se stolica ustalila i postala redovna, smanjio mi se osećaj nadutosti, mučnine i težine u stomaku. Po prvi put nakon dugo godina, nisam patila od “prolećnog umora” što sve pripisujem ovim kapima i biljkama namenjenim detoksikaciji i regeneraciji jetre, kao i čišćenju toksina i otrova iz organizma.

Kada sam poručivala drugu turu kapi, raspitala sam se i ostalim njihovim proizvodima i požalila se na dugogodišnji problem sa hemoroidima. Ljubazna operaterka mi je preporučila njihov biljni melem Hemorektal i uputila me kako se koristi. Prezadovoljna sam i ovim putem svima toplo preporučujem proizvode BioTeo centra jer su stvarno najbolji!

BioTeo komplet br. 3 za stomak

BioTeo Foto: Promo
  • Pomaže kod gorušice, gastritisa, bolova i grčeva u trbuhu,
  • Štiti i regeneriše ćelije jetre,
  • Koristi se protiv masne jetre, visokog lošeg holesterola ( LDL ) i triglicerida,
  • Čisti hepatobilijarni sistem i podstiče proizvodnju i lučenje žuči,
  • Stimuliše lučenje želudačnog soka, varenje i olakšava eliminaciju suvišnih gasova, ispoljava spazmolitički i karminativni efekat,
  • Olakšava crevnu pasažu, protiv zatvora i dijareje, za urednu stolicu,
  • Zaustavlja helikobakter pilori,
  • Otklanja mučninu i nadutost,
  • Eliminiše toksične materije iz organizma,
  • Ublažava tegobe nervoznog stomaka.

Cena BioTeo kompleta za stomak je iznosi 2340 RSD. Jednim klikom OVDE možete izvršiti porudžbinu ili pozivom na brojeve telefona  062/336-336 i 064/33-77-890 svakog radnog dana.

BioTeo melem Hemorektal

BioTeo Foto: Promo

Jedinstven biljni melem kreiran po originalnoj recepturi na bazi ekstrakata hajdučke trave, divljeg kestena, gaveza, aloje, lanilista, propolisa, eteričnih ulja karanfilića, sandalovine i pačulia. Aktivne materije iz navedenih komponenti deluju izuzetno blagotvorno na kožu i sluzokožu analne regije.

NAČIN UPOTREBE:

Mazati 1 – 2 puta dnevno, obavezno posle pražnjenja.

Cena BioTeo melema Hemorektal iznosi 1200 RSD, a porudžbinu izvršite online klikom OVDE ili pozivom na brojeve telefona 062/336-336 i 064/33-77-890 svakog radnog dana.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA