Vreme čitanja: oko 1 min.

Doktori su joj rekli da joj je ostalo još 3 godine života: Ona ih uverila u suprotno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema njenim rečima, rak joj je doneo mnogo toga dobrog

  • 0
Roisín Pelan-Brown Foto: Facebook/Roisín Pelan-Brown

Roisin Pelan-Bravn je žena čija će vas priča, sigurni smo, inspirisati. Naime, njoj je 2014. godine dijagnostikovan rak dojke, a 2018. su joj doktori rekli da joj je ostalo još samo tri godine života.

Roisin je bila trudna kada je saznala da boluje od raka, a ćerka Ajvi bila je jedna od glavnih stvari zbog koje nije odustala od borbe za život.

- Znala sam da ću učiniti apsolutno sve  sve što mogu da ostanem s njom koliko god je to ljudski moguće - priča ova žena.

Tada je odlučila da promeni način ishrane i nagovori doktore da je operišu.

Pet godina kasnije, Roisin je i dalje sa svojim suprugom i ćerkicom, a nedavno su usvojili i sina.

Kako kaže, još jedna stvar koja je doprinela da ostane prisebna u teškim momentima je pisanje, a kasnije i pisanje kolumni pomoću kojih je pomogla mnogim ljudima.

Onda je u jednom trentku došla i ideja da pokrene svoj brend odeće na kojoj su ispisane razne motivacione poruke i veoma je zadovoljna kako njen biznis napreduje.

- Ne bih sada ni za šta menjala svoju karijeru, obožavam ovo što radim. Volim da čujem utiske svojih kupaca o tome kako i zašto je to pomoglo njima ili nekome koga vole u ​​teškoj situaciji. Rak mi je uzeo toliko toga, ali vau - dao mi je mnogo više - zaključila je ova hrabra devojka, a prenosi Mirror.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA