Vreme čitanja: oko 2 min.

Porodila se dok je bila u komi, a nakon mesec dana konačno je upoznala svoju devojčicu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njena devojčica je kao i mama sve vreme bila u bolnici, provodeći prvih 12 dana svog života na intenzivnoj nezi, zbog traumatskih događaja koja su pratila njeno rođenje

  • 0

Američka influenserka upoznala je svoju ćerku mesec dana nakon što se porodila dok je bila u indukovanoj komi.

Džeki Miler Džejms bila je nedelju dana pred porođaj kada je početkom juna pretrpela aneurizmu mozga. Nju je bez svesti pronašao njen suprug Ostin i odmah je prebačena u hitnu pomoć pravo u operacionu salu.

- Istovremeno su uradili hitan carski rez i operaciju mozga - napisala je njena porodica na GoFundMe stranici za skupljanje pomoći.

Džeki je stavljena u medicinski izazvanu komu i pretrpela je još pet odvojenih moždanih procedura.

- Očekuje se da će Džeki ostati na intenzivnoj nedelji i da će ostati u bolnici mesecima - napisala je tada njena porodica.

Njena devojčica je kao i mama sve vreme bila u bolnici, provodeći prvih 12 dana svog života na intenzivnoj nezi, zbog traumatskih događaja koja su pratila njeno rođenje.

- Džekin muž i porodica nisu napuštali njenu bolničku sobu. Oni vode brigu o novorođenčetu u intenzivnoj nezi dok se bore da Džeki ostane živa. Da su Džeki i beba stigli nekoliko minuta kasnije u bolnicu, verovatno bismo ih oboje izgubili. Ali umesto toga, Džeki nastavlja da se bori za svoj život svakog dana, a mi smo optimisti da može da pobedi šanse tako što ćemo je okružiti pravim specijalistima i metodama terapije - piše na stranici za prikupljanje pomoći.


U saopštenju objavljenom na "Instagramu" 3. jula 2023. godine, porodica influenserke otkrila je da se Džejms probudila.

- Oduševljeni smo što možemo da podelimo da su vaše molitve pune ljubavi za Džeki uspele! Džeki je budna i nedavno je prebačena u jednu od najboljih bolnica za neurološku rehabilitaciju u zemlji.

Lekari su, kako se navodi, zadovoljni oporavkom novopečene mame, a porodica je napisala da je već sada iznad očekivanja i da svakim danom sve više napreduje. Ona je konačno sa svojom ćerkicom.

- Džekina i Ostinova devojčica je stalni izvor svetlosti za celu porodicu i nastavlja da raste u srećnog, zdravog i animiranog anđela - napisala je porodica.

Porodica je obavestila fanove da će Džejms biti ta koja će podeliti sva dalja ažuriranja na svojim društvenim mrežama kada bude spremna, piše "7Life".

(Telegraf.rs)

Video: Milica rodila dete, ali nije znala da li je živo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA