Vreme čitanja: oko 1 min.

"Odbila je da mi uradi nokte i time mi je spasila život": Stravično saznanje nakon jednog termina za manikir

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada je otišla na pregled, zateklo ju je stravično saznanje

  • 0
nokti, čisti nokti, uredni nokti, nega noktiju Foto: Shutterstock

Stejsi Bos je 32-godišnja mama, koja je ostala "večno zahvalna" svojoj manikirki. Jedan običan termin za nokte, spasio joj je život, zahvaljujući ženi koja je odbila da joj bilo šta uradi, dok ne odradi pregld kod lekara.

Naime, Stejsi je zanemarila mrlju ispod noktiju, koja joj je zaličila na običan ožiljak na noktu. Odlučila je da želi da je vreme za nadogradnju noktiju, kada je zakazala novi termin.

Međutim, sve što je usledilo je daleko od planiranog. Stejsina manikirka je odbila da dira nokat i molila je da ode na hitan pregled kod dermatologa. Dijagnostikovan joj je subungvalni melanom - retka vrsta raka kože koja se javlja ispod noktiju.

Nokat i delovi prsta su uklonjeni ovoj mami, ali je potrebno vreme, a i mnogo testova da bi utvrdili da se ćelije raka nisu proširile dalje od prsta.

- Prvo me je pitala da li sam išla skoro kod dermatologa. To nije uobičajeno pitanje, zato me je baš začudilo. Kada je bolje pogledala nokat, momentalno je odbila da mi uradi nadogradnju.

Kada su mi rekli šta je u pitanju, na sve sam bila spremna, pa i da izgubim nokat. Eto, spasila mi je život - navodi Stejsi, piše "Mirror.co.uk".

Stejsi se sada šali na svoj račun, naročito kada je u pitanju manikirka. Govori da traži deset odsto popusta, s obzirom da joj taj nokat izostavlja.

(Telegraf.rs)

Video: Ova devojka pravi nokte u obliku zuba, kukuruza, escajga, od njenih radova padaju vilice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA