Vreme čitanja: oko 2 min.

Produžio je noge, samo da bi bio 5 centimetara viši: Najbolnija operacija mu je donela nemilosrdne komentare

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Imao sam najbolniju operaciju na svetu. Da li biste se usudili na ovo?" - upitao je influenser

  • 3

Dvadesetdevetogodišnji Jeferson Kosio je poznati influenser, koji je nedavno objavio jedan snimak, koji je ostavio pratioce u šoku.

Naime, Jeferson redovno postavlja raznolik sadržaj na svom profilu, na kom ima skoro 11 miliona pratilaca. Ipak, pozitivni komentari i pohvale za izgled i rad brzo su prešli u suprotnostkada je Jeferson objavio snimak operacije nogu. Operacija nije bilo kakva, jer je u pitanju produžetak ekstremiteta.

Uz vest da je podlegao "najbolnijoj operaciji" Jeferson je napravio i propratni snimak u kom je dokumentovao pripreme, odlazak, početak operacije, kao i oporavak od ovog procesa.

Iako je u prošlosti imao problema sa nogama i ligamentima, ovaj influenser je naveo da je ovoga puta razlog operacije samo estetske prirode.

- Pre sam imao nekih problema sa nogama, ali to je nešto što bih zadržao za sebe. Nailazio sam na mnoge teorije zavera, kao i suvih spekulacija u vezi sa ovom operacijom. Ali, onda sam počeo da istražujem o tome i upravo ta operacija ili kako je zovu "istezanje nogu", privukla me je. Našao sam se sa nekim ljudima i otkrio da - da, postoji. Brzo mi je ušlo u glavu da želim to da uradim - naveo je Jeferson u videu na mrežama.

Iako sebe nikad nije smatrao niskom osobom, želeo je da bude svega nekoliko centimetara viši.

- Visok sam 177 centimetara, a prvi predlog jeste da dostignem 187 centimetara. To je u jednom momentu izgledalo previše za mene, zato sam se zadržao na 183 centimetara - objasnio je influenser.

Ovu operaciju je opisao kao jednu od najskupljih i najbolnijih na tržištu. Ova "velika" promena ga je koštala između 46.487 i 162.707 evra, ali tačnu cifru nije iznosio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Yef (@yefersoncossio)

Jedan od hirurga koji je operisao ovog influensera naveo je da se ova operacije obično ne radi "iz isključivo estetskih razloga", već su najčešće kod neproporcijalnosti nogu i ostalih zdravstvenih razloga. Oporavak od operacije traje minimum četiri meseca, tokom kojih se Jeferson nije kretao, trenirao, niti igrao fudbal.

Prethodno pomenut video je prešao skoro 400.000 pregleda i vrlo brzo je postao tema na internetu. Ipak, svi ti pregledi, ka čemu teže inluenseri, nisu u ovom slučaju došli sa pozitivnim komentarima i čestitkama.

- Razumela bih da si zaista nizak, ali ovo je sada preterivanje. Nikakve pare ovog sveta neće te učiniti srećnim i to se vidi - stajalo je u jednom komentaru, prenosi "Metro.co.uk".

(Telegraf.rs)

Video: Održana dm ženska trka pod sloganom "Ja to mogu": Pobedu je odnela članica atletske reprezentacije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    2. oktobar 2023 | 12:02

    Cemu to sve?

  • Boža zemunac

    2. oktobar 2023 | 13:35

    Bolje da je produžio nešto drugo.

  • Mika Bg

    2. oktobar 2023 | 19:58

    U danjasnjem svetu u kome zivimo ,u kome devojke imaju visoke standarde, svaki ce muskarac imati problema koji je ispod 180cm, to svi znaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA