Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša misica (48) preminula od posledice estetske operacije: Potresne reči njene prijateljice kidaju srce

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedan slučaj tragičnog ishoda estetske operacije

  • 0
Jaquelin Carrieri Foto: Instagram/jaquicarrieri

Četrdesetosmogodišnja Žaklin Karijeri, glumica, model, bivša misica i preduzetnica, iz Argentine, umrla je od moždanog udara izazvanim krvnim ugruškom koji je nastao kao posledica estetske operacije.

Njena deca Kloi i Džulijan bili su uz nju kada je tragično preminula, prenose argentinski mediji.

Smrt Žaklin, koja je uskoro trebalo da proslavi svoj 49. rođendan, šokirala je njenu porodicu i prijatelje koji su je opisali kao „ženu velikog talenta“ i „veoma lepu“.

Jedna od Žakelinih bliskih prijateljica Horhelina Olivera, govorila je o gubitku svoje divne prijateljice, iako kaže "da to nije oproštaj, već će se videti uskoro".

- Svi mi koji smo imali zadovoljstvo da te poznajemo i sa tobom delimo trenutke naših života znamo kakva si divna osoba bila, prelepa žena u svakom smislu, uvek sa osmehom na licu i glamurozna. Iskreno, tvoj odlazak me je iznenadio i još uvek ne mogu da verujem. Hvala, hiljadu hvala što si došla u moj život i slikala ga sa toliko radosti i sreće. Bilo mi je zadovoljstvo podeliti trenutke sa tobom i biću ti večno zahvalna. Neka te Bog primi u svoje kraljevstvo. Nije zbogom, već vidimo se uskoro, moja lepa i draga Žaklin - pisala je Horhelina, a prenosi "Dailymail".

(Telegraf.rs)

Video: Estetska hirurgija: Gde je mera i kako je pronaći?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA