Vreme čitanja: oko 1 min.

Smanjuje nervnu napetost i otklanja simptome stresa: Besplatna poklon knjiga "Aminalon-napredak" dr Dostanića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja a i podrške svim licima koja imaju bilo kakve psihičke smetnje, osećaju se loše ili žele da se edukuju na stručan način -o mehanizmu dejstva AMINALONA, farmaceutska kuća Terazije Sevojno donela je odluku da besplatno pokloni svim čitaocima Telegraf.rs knjigu "Aminalon- napredak" autora dr Slobodana Dostanića neuropsihijatra

  • 0
Aminalon Foto: Promo

U knjizi je autor na stručan način predstavio mehanizam dejstva, benefite i iskustva pacijenata.

Doktor Slobodan Dostanić je celu svoju radnu karijeru posvetio mentalnom zdravlju, na jednostavan, ali vrlo profesionalan način objasnio je većinu psihičkih smetnji, koje sputavaju savremenog čoveka da se profesionalno i lično ostvari, kao i da njegovo mentalno stanje prati sreća i zadovoljstvo. Doktor Slobodan Dostanić je u svom višegodišnjem praktičnom i naučnom radu, akcenat je stavljao na dva segmenta "kontinuirana prevencija" i "aktivna cirkulacija u mozgu". O svemu ovome se možete bolje informisati u poklon knjizi "Aminalon -napredak".

Produkt menadžer farmaceutske kuće Terazije Farm Sevojno čestitala je svim zaposlenima u zdravstvu, pacijentima, njihovim porodicama, kao i svi ljudima dobre volje - Svetski dan i mesec mentalnog zdravlja.

Menadžerka Marija Rajević izvestila nas je, da svi pacijenti koji kupe preparat Aminalon dobiće besplatne knjige NAPREDAK i NEUROAKTIV od proslavljenog srpskog i jugoslovenskog lekara neuropsihijatra Dr Slobodana Dostanića. Gospođa Rajević je naglasila da svi pacijenti kojima je potreban Aminalon, pored besplatnih knjiga imaju 10 minuta besplatnih sa lekarom psihijatrom, što predstavlja podršku i pomoć svima koji imaju mentalne i psihičke smetnje.

Svi čitaoci koji danas, sutra i prekosutra okrenu brojeve telefona 031 534207, mob 0607141014 ili posete sajt www.aminalon.com dobiće besplatnu knjigu "Aminalon -napredak". Knjigu možete pročitati i u E-izdanju, a knjiga će uskoro zbog velikog interesovanja biti prevedena na engleski, nemački, ruski, makedonski i albanski jezik, a i najavljeno je besplatno deljenje knjiga na ovogodišnjem sajmu knjiga, kao deo obeležavanja oktobra meseca, meseca mentalnog zdravlja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA