Vreme čitanja: oko 2 min.

Iz grudi mi je curio gnoj i ostala sam u invalidskim kolicima posle plastične operacije od 7.000 evra

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Danijela Hant otputovala je u Tursku kako bi zamenila implante u grudima i odradila liposukciju i zatezanje stomaka

  • 0

Trideset petogodišnja Danijela Hant otputovala je iz svog Mančestera za Istambul u Turskoj kako bi u oktobru 2022. godine podvrgla plastičnoj hirurgiji. Zamenila je  implante u grudima i odradila liposukciju i zatezanje stomaka, a ovaj mejkover ju je koštao oko 7.000 evra.

Međutim, nakon operacije ostala je u užasnim bolovima i sa upaljenim ranama po telu koje su se neprestano inficirale i punile zelenim gnojem.

Kako prenosi The Sun, nakon što je podvrgnuta operacijama, Danijela se u bolnici u Turskoj probudila iz procedure u ekstremnoj agoniji, a već sledećeg dana je otpuštena sa propisanim paracetamolom za ublažavanje bolova.

Još dok je bila u hotelu u Istambulu nazvala bolnicu da im prenese da oseća "strašne bolove".

- Plakala sam pitajući ih da li mogu da se vratim, nije mi smetalo da moram da platim - rekla je.

Zbog bolova odletela je u Mančester dan ranije, gde je dočekana sa invalidskim kolicima jer nije mogla da hoda. Bilo je potrebno još osam nedelja dok se nije oporavila od zatezanja stomaka i liposukcije, ali su joj rane na grudima i dalje izazivale agoniju.

Zabrinuta, posetila je bolnicu u svom gradu gde joj je hirurg saopštio da su njene rane od operacije najgore koje je video u celoj svojoj karijeri. Iako je odlazila tri puta nedeljno do klinike, Danijeline rane nisu zarastale i stalno su se inficirale zelenim gnojem.

U novogodišnjoj noći stvari su krenule nagore i ona je razvila sepsu. Hitno je prebačena u bolnicu, gde su joj uklonjeni implantati iz grudi. Nesrećna žena trpela je toliko bolove da je tri meseca bila bez posla, dok se paralelno brinula i o svojoj sedmogodišnjoj autističnoj ćerki.

- Imala sam noćne more i budila se oblivena znojem - priseća se sada.

Pokušala je da pronađe hirurga koji bi izvršio rekonstruktivnu operaciju na delovima njenog tela kojima je to bilo potrebno, ali su tri hirurga odbila to da urade jer "je turski hirurg pokvario operaciju".

Zbog svega šta se dogodilo Danijela se oseća veoma nesigurno u pogledu toga kako izgleda.

- Nisam mogla ni da se pogledam u ogledalo - rekla je, a ova situacija je uzela takav emocionalni danak na nju da joj je dijagnostifikovan posttraumatski stresni poremećaj (PTSP).

Na kraju je našla doktora koji je prihvatio da popravi rezultate iz Turske, za šta je morala da izdvoji dodatnih 6.500 evra. Sada, dok pokušava da obnovi svoj život, upozorava ljude da ne idu na operaciju u inostranstvu.

- Moja devojčica je skoro ostala bez mame. Operacija u Turskoj je jeftina, ali ne možete staviti cenu na svoj život - poručuje ova mama.

(Telegraf.rs)

Video: Vežbe za nadlaktice, ramena i grudi: Kućni trening za zatezanje gornjeg dela tela

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA