Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon stavljanja filera usne su joj izgledale ogromno: Upozorila sve devojke da se to može desiti zbog gripa

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U natpisu pored svog videa, Afia je priznala da više nikad ne bi stavljala filere u usne

  • 0

Zvezda rijalitija "Love Island" otkrila je rezultate svoje procedure dodavanja filera u usne i da, tu nešto nije bilo kako treba.

Afia Tonkmor, koja je učestvovala u letnjoj sezoni 2022. godine, podelila je svoje iskustvo na mreži nakon što je pretrpela tešku alergijsku reakciju uzrokovanu procedurom koju je uradila pre šest nedelja. U videu je objasnila kako se oseća.

- Osećam se kao da sam morala da napravim ovaj video. Znala sam da ako stavite filer i razbolite se, dobijete grip ili prehladu, vaš filer može da nabubri, ali nisam bila svesna da se može da naraste do ove mere. Veoma retko plačem ako sam bolesna, ali pola noći sam provela plačući i kada bih se pogledala počela bih da plačem još više. I davim se u lekovima protiv bolova, danas moram da uzimam steroide. Nadam se da će proraditi za sat vremena. Ne mogu da izađem van svoje kuće, ne viđam nikoga. Juče sam otišla u apoteku i pokazala im i izgledali su preplašeno - iskrena je bila Afia.

@afiatonkmor My filler updated experience, filler allergic reaction with filler swelling. I wouldnt get filler again today. #fillerbeforeandafter #blackgirlfillers #lipfiller #loveisland ♬ original sound - Afia Tonkmor

U natpisu pored svog videa, Afia je priznala da više nikad ne bi stavljala filere u usne.

Dosta ljudi joj je pisalo komentare podrške i pitali su se zašto ne postavlja kako se situacija dalje odvijala. Kada se konačno ponovo oglasila bilo je jasno i zašto.

- Ovo je snimak od pre dve nedelje, a nakon toga se pogoršalo. Bilo je gore od goreg. Bile su crne i nije mi se snimalo. Zamislite da ste videli to - kaže Afia koja se potom obratila devojkama koje su razmišljale o stavljanju filera.

Naučila je na teži način da je lepa baš takva kakva jeste i da ne treba više da se igra sa svojim zdravljem. Čak je i poručila da je išla na topljenje i da ni to nije nimalo prijatna procedura. Devojkama je poručila da je ovo njihov "znak" da ne urade filere.

(Telegraf.rs)

Video: Tiktokerka snimala natečene i modre usne nakon estetskog zahvata: "Bole me, plačem ali vredi"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA