DOSTA STE SE TROVALI: Ostavite cigarete pomoću ove aplikacije! (VIDEO)

Dosta ste se trovali. Vreme je da ugasite i tu poslednju cigaretu, a QuitNow! će vam pomoći u tome da ostavite pušenje. Instalirajte odmah i to za dž!

  • 21

Ako već dugo vodite bitku sa odvikavanjem od pušenja, najzad je tu aplikacija koja vam pomaže da se odviknete od cigareta. Dovoljno je da instalirate QuitNow! i da počnete novu rundu sa cigarama, ali ćete ovu sigurno dobiti.

QuitNow! vam pokazuje koliko sekundi, minuti i dana niste zapalili cigaru, koliko biste popušili do sada, kao i koliko ste novca uštedeli od kada ste prestali da pušite.

Tu nije kraj. QuitNow ima i svoj "društveni" deo. Preko njega možete da napravite svoj profil i četujete ili delite iskustva sa ostalim ljudima koji se skidaju sa nikotina. Možete ga i linkovati sa Fejsbukom ili Tviterom.

cigara,

Ova aplikacija je dostupna na 44 jezika.

Nakon što ste instalirali sve one gluposti, vreme je da skinete i jednu korisnu aplikaciju, koja vam možda i spasi život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    25. jul 2014 | 22:33

    Kad covjek prestane da pusi tek onda vidi u stvarnosti sta su cigarete.Nema te aplikacije,programa ili lijecenja ako sam sebi u glavi zacrtas svoj cilj i kazes NE cigaretama.Do ova doba sam nacinjao trecu kutiju.Znaci bukvalno sam ih jeo a ne pusio.Onda sam sebi rekao NE i drzao sam se toga i evo nesto vise od 12 godina nepusim.Samo volja i upornost.

  • Tanja

    25. jul 2014 | 22:08

    Joj,ostavila sam cigarete pre 7 meseci(pušila sam 10ak godina u poslednje vreme 2kutije na dan)Mnogo sam patila(čak i plakala od želje)i još uvek sanjam cigarete.Pomaže samo jak karakter.Srećno budućim nepušačima)

  • pavle

    25. jul 2014 | 22:02

    Na Vidovdan pre cetiri godine, Samo velika volja i zelja, Dok u glavi ne rascistite dzabe aplikacije i cirkusi,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA