ELEGANCIJA I PREFINJENOST: Frikom predstavio novi premium proizvod!

Na 25. Fashion Selection-u, kompanija Frikom predstavila je nov proizvod premium kvaliteta: "Štrudlu sa ukusom crne čokolade i višnje". Glamuroznu atmosferu na najvećem modnom događaju u regionu, upotpunio je Frikom, tako što je svim prisutnima priredio degustaciju svojih proizvoda

  • 1

Svi ljubitelji mode, kao i mnoge poznate ličnosti imale su priliku da uživaju u bogatom programu Fashion selection-a, a nakon toga i da probaju iznenađenje koje je za njih priredio Frikom.

Publika je mogla da okusi savršenu kombinaciju tople i hladne poslastice, Frikomove štrudle od crne čokolade i višnje i Grandissimo sladoleda istog ukusa. Prisutne je novom poslasticom, nakon svoje revije - Panjković Academy Hair Show, poslužio Miki Panjković lično.

Ovu neodoljivu kombinaciju ukusa, kompanija Frikom je već predstavila svojim potrošačima u formi Grandisimo sladoleda, ali ovaj put iznenadila je ljubitelje i poznavaoce slatkog zalogaja. Štrudla od kvasnog lisnatog testa je jedinstvena kombinacija ukusa crne čokolade i sočnog nadeva višanja, prefinjenog ukusa - pravi izbor za konzumaciju u svim prilikama.

(Telegraf.rs / Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA