Oni NE MOGU da dobiju RAK, a ovo je njihova tajna!

Osim što jedu zdravo i prirodno, oni ne puše, ne piju i uglavnom nisu promiskuitetni

  • 5

Nedavna studija objavljena u časopisu "Cancer Causes and Control" ustanovila je nešto neobično. Među američkim Amišima gotovo uopšte nema slučajeva raka i oni su, zapravo, najzdraviji ljudi u Americi.

Naučnici sa Univerziteta Ohajo istraživali su način života Amiša da bi ustanovili kako na njihovo opšte zdravlje utiče izostanak konvencionalne medicine. Ali, ono što su otkrili, zaista je začuđujuće.

SRPKINJA POSETILA NAJMISTERIOZNIJI NAROD NA SVETU: Posle ispovesti Maše N. poželećete i vi da odete tamo!

Ustanovljeno je da Amiši značajno ređe oboljevaju od raka, pa su naučnici odlučili da istraže njihove prehrambene i ostale životne navike. Osim što jedu zdravo i prirodno, Amiši ne puše, ne piju i uglavnom nisu promiskuitetni.

OVAJ NAPITAK ĆE VAS ZAŠTITI OD MNOGIH BOLESTI: Potrebno je samo pet lako dostupnih sastojaka! (VIDEO)

Takođe, puno fizički rade, jer se uglavnom bave poljoprivredom i građevinom. Naučnici veruju da upravo zbog takvog načina života Amiši ne oboljevaju od karcinoma.

Foto: Wikimedia/TheCadExpert Foto: Wikimedia/TheCadExpert

Još jedna važna razlika je i to što Amiši sami uzgajaju svoju hranu primenjujući organske metode uzgoja, čime dobijaju zdravo voće i povrće, mlečne proizvode i meso - uglavnom hranu kakva je izuzetno retka u ostatku Amerike.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kancer

    4. april 2016 | 22:06

    da su njih bombardivali 1999 godine osiromašenim uranijumom , videli bi da li ne bi oboljevali od kancera. za sve je kriv NATO

  • Boki

    4. april 2016 | 22:01

    Zdrava hrana i izostanak medicine je kljucni element. Naravno izostanak cigareta i alkohola se podrazumeva.

  • Boban

    4. april 2016 | 20:17

    To bi nam svima bilo pametnije da se malo ugledamo na te ljude. Ova tehnologija nas dovodi samo do pohlepe i nezasićenosti. Samo su nam pare važne i zbog njih smo spremni na sve. Prave vrednosti smo zaboravili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA