≫ 

HOROSKOP ZA 14. DECEMBAR: Device, smeši vam se nova romansa! Ribe, tračevi vam mogu doći glave!

Horoskop za sredu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 1

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Razmišljate o prekidu privatnog posla, jer ste se umorili od neizvesne situacije. Možda ipak još nije vreme da odustanete. Skloni ste svađama da bračnim partnerom. Ako ste slobodni, pred vama je veoma pozitivan dan. Mogući su stomačni problemi.

BIK

Možete da se nadate pomoći od strane osobe rođene u znaku Škorpije. Vas dvoje ste prilično dobar tim. Ostavljate utisak veoma zanimljive osobe koja ima dosta toga da pruži. Srećnik koji vam se dopada je ponosan što ste ga izabrali. Odlično ste raspoloženi!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

BLIZANCI

Postoje stvari koje morate rešiti. Nećete mnogo toga postići ako nastavite da odugovlačite neke situacije. Voljena osoba traži sigurnost pored vas, pokažite joj da je na pravom mestu i da ćete sve učiniti za nju. Mogući su problemi sa holesterolom.

RAK

Pred vama je veoma uspešan poslovni dan ako budete bili spremni da se oslonite na svoje unutrašnje predosećaje. Otvoreno pokazujete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada! Ona će veoma pozitivno reagovati na to! Potrebno vam je više sna.

LAV

Povoljan je dan da obnovite neku staru poslovnu saradnju ili da se posvetite poslovima koji su ostali nedovršeni iz prošlosti. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete zanimljivu priliku za neobaveznu avanturu! Problemi sa nesanicom su mogući.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

DEVICA

Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na radnom mestu, kao i dobru komunikaciju sa saradnicima. Spremni ste za nova dešavanja na polju ljubavi! Rado ćete prihvatiti svaku priliku koja vam se bude ukazala. Poradite na boljoj koncentraciji.

VAGA

Vaši nadređeni će vas nagraditi zbog dobro obavljenog posla. Moguće je da ste prevazišli njihova očekivanja. Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Bilo bi lepo da joj priredite neko iznenađenje. Prijala bi vam šetnja ili neka lagana aktivnost.

ŠKORPIJA

Veoma ste snalažljivi, što vam donosi pozitivne prilike na poslovnom planu. Očekuje vas uspeh. Možete da se nadate veoma mirnoj i lepoj situaciji na polju ljubavi. Pred vama je veoma pozitivam dan za ovo polje. Prijaće vam razgovor sa nekom bliskom osobom.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

STRELAC

Želite da ostavite dobar utisak na razgovoru za posao koji vas očekuje. Možete da se nadate uspehu! Niste spremni za novu ozbiljnu vezu tako brzo nakon okončanja prethodne. Potrebno vam je neko vreme da se emotivno regenerišete. Bavite se sportom redovnije!

JARAC

Moguće je da ste uspeli da prevaziđete manju finansijsku krizu u koju ste upali i da ste konačno odahnuli. Lako ulazite u konflikte sa voljenom osobom. Ni vama ni njoj nije u interesu da s zadrži neprijateljska atmosfera. Podložni ste alergijskim reakcijama.

VODOLIJA

Tokom današnjeg dana možete da očekujete stabilnu situaciju na polju posla. Nećete imati neke veće promene. Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada sada je vreme da napravite prvi korak! Budite hrabri! Mogući su problemi sa osetjivom kožom.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

RIBE

Povedite računa o tome da ne širite neproverene glasine, jer biste tako mogli da napravite opštu konfuziju u poslovnom okruženju. Jako je važno da voljenoj osobi pokažete svoje emocije, a ne da glumite da ste hladni i nezainteresovani. Pluća su vam osetljiva.

Astrolog: Ruža Ružanović

Ovaj test može da vam promeni život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA