Moćni operacioni sto budućnosti stiže u Beograd (FOTO) (VIDEO)

Na prvom Kongresu udruženja neurohirurga Jugoistočne Evrope SEENS 2013, koji se održava od 31. oktobra do 2. novembra u Hotelu Metropol Palace u Beogradu, biće predstavljen „Yuno“, operacioni sto neverovatnih performansi

  • 0

Jedna od najznačajnijih prezentacija na Kongresu udruženja neurohirurga Jugoistočne Evrope biće premijerno regionalno predstavljanje novog tehnološkog čuda - specijalnog operacionog stola „Yuno“, vodećeg svetskog proizvođača opreme za operacione sale, kompanije „Maquet“. Reč je o prvom i jedinom prenosnom operacionom stolu na svetu, na kome mogu da se izvode sve operacije u oblasti neurohirgije, ortopedije i traumatologije.

Zahvaljujući izuzetnoj fleksibilnosti i mobilnosti stola, pacijenti mogu da se postavljaju u najrazličitije ergonomske položaje, koji omogućavaju lak pristup hiruškog tima operisanom području. „Yuno“ omogućava i stalno 360-stepeno rendgensko praćenje pacijenta tokom operacije, duž cele kičmene moždine i nižih ekstremiteta.

Na ovaj način skraćuje se trajanje operacije, lekari se manje umaraju, post-operativni boravak u bolnici je kraći, što kao rezultat ima smanjenje ukupnih troškova lečenja pacijenta i mogućnost izvođenja većeg broja operacija.

(Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA