Kako da izbistrite jako zamućenu supu?

Postoje jednostavni načini da vaša jela izgledaju lepše!

  • 3

Skuvali ste supu, ali niste sasvim zadovoljni. Nije dovoljno bistra, iz razloga što je kuvana od kostiju, mesa i povrća.

Da li je moguće u ovoj situaciji nešto učiniti kako bi se situacija popravila?

Treba biti optimista, zato što postoje načini da se to reši. Najjednostavnije, može se drvenom varjačom odstraniti pena sa vrha suda. Ali zato što ovo, neće, verovatno, biti dovoljno možete uraditi i sledeće:

- U supu koja vri dodajte sirovo belance ili ljuspice jajeta i ostaviti ih 10-15 minuta dok ne pokupe nečistoću, a zatim sve procediti kroz cediljku.

Ne propuštajte više ni jedan savet ili recept! Pratite video recepte Telegraf kuhinje na našem kanalu potražite nove savete na sajtu Telegraf Kuhinje, a možete lajkovati i našu Fejsbuk stranicu gde imamo svašta nešto lepo za vas.

Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Anja

    30. januar 2017 | 12:34

    Malo celera, sitno iseckan. Supa bistra ukus extra.

  • Duca

    28. januar 2017 | 19:40

    Kad god kuvam supu, ubacim glavicu pecenog (na plotni) crnog luka, izbistri supu i da odlican ukus, a ako je meso masnije ubacim i nekoliko krompira da pokupe masnocu. Prijatno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA