DONESI.COM: Na klik do hrane iz vaših omiljenih restorana (FOTO) (VIDEO)

Uz pomoć Donesi.com aplikacije možete poručiti hranu iz bilo kog restorana na brz i jednostavan način. Aplikacija postoji za Android i možete je besplatno preuzeti sa marketa. A kad jednom probate, nećete prestati da je koristite

  • 0

Uz pomoć Donesi.com aplikacije za pametne telefone na brz i jednostavan način možete poručiti hranu iz vaših omiljenih restorana pravo na vašu kućnu adresu. Aplikacija postoji za Android i možete je besplatno preuzeti sa marketa, a u njoj ćete pronaći najbolje lokalne restorane, njihove jelovnike, uslove dostave, utiske i komentare drugih korisnika, kao i razne popuste i promocije.

Kada odaberete ono što vam se jede, hranu poručujete direktno iz aplikacije a odgovor za koliko vremena će stići dobijate za desetak sekundi.

Ovo je prva usluga ove vrste u Srbiji, a naručivanje je krajnje jednostavno. Korisnik povezuje svoj postojeći nalog sa aplikacijom, automatski se prepoznaje oblast dostave, a jedino što trebate da uradite je da odaberete restoran, željeni obrok i narudžbina se automatski prosleđuje restoranu.

Donesi.com je praktično rešenje, prevashodno namenjeno za ljude koji su često u pokretu i koji su uvek online, pa hranu na primer mogu naručiti kada se sa posla vraćaju kući i nemaju puno vremena da spreme nešto. Ukusno spremljeni obrok čekaće ih već na vratima stana.

Usluga je na teritoriji Srbije dostupna u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kruševcu, Subotici, Zrenjaninu i Pančevu. Što se tiče Bosne, Donesi.com posluje u Sarajevu, Banja Luci, i Bijeljini, a u Crnoj Gori u Podgorici, Baru, Budvi i Nikšiću. Do sada aplikacija ima preko 15.000 preuzimanja.

Što se tiče plaćanja, za sada je online plaćanje moguće samo kada poručujete preko sajta, ali je u planu i uvođenje ove pogodnosti i preko aplikacije.

Više nije važno da li ste dobar kuvar i da li imate vremena za spremanje obroka, Donesi.com je tu da pomogne da danas uživate u vrhunskoj hrani u sopstvenom domu ili kancelariji.

Aplikaciju možete preuzeti na linku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA