Ovaj izum će zameniti telefone (FOTO)

Pametni prstenovi nisu novost, ali funkcionalnost ovog gedžeta je ono što ga izdvaja od ostalih. Uz pomoć njega moći ćemo da obavljamo pozive koristeći samo naš kažiprst

  • 12

Yanko Design je poznat po svojim prelepim konceptima najrazličitijih proizvoda, a s obzirom da su trenutno nosivi gedžeti "in", napravili su i detaljan prikaz ovakvog jednog uređaja koji bi mogao da proizvodi ni manje ni više nego Nokia. Nokia Fin je pomalo atipičan u odnosu na slične gedžete. U pitanju je prsten uz pomoć kojeg ćemo moći da razgovaramo.

Pametni prstenovi nisu novost, ali njegova funkcionalnost je ono što ga izdvaja od ostalih, obavljanje poziva pomoću kažiprsta zaista zvuči interesantno i primamljivo. Nokia Fit će biti napravljen od mekanog silikona i gume, a takođe će biti i vodootporan.

Korisnici će vibracijama biti obavešteni o dolazećim pozivima i drugim notifikacijama. Gedžet će biti opremljen i sa nekoliko dugmića, koji će se zahvaljujući ergonomičnom dizajnu lako koristiti.

Prema reči Fit u imenu ovog uređaja reklo bi se da će on verovatno moći da prati i neke fitnes parametre, kao što je krvni pritisak ili nivo stresa, ali o tome nije bilo reči u ovom konceptu.

Nokia Fit deluje kao nešto što bi moglo da postane popularno i privuče veliki broj korisnika. Međutim, pre nego što se pojavi, Nokia bi trebalo da reši neke probleme kao što je njegovo lociranje ukoliko ga slučajno izgubimo, kao i da kucanje poruka na telefonu sa njim ne bi bilo lako.

(Telegraf.rs / Izvor: softpedia.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Thrylos

    3. april 2014 | 16:26

    Treba da guram prst u uvo da bi se javio? Ne hvala

  • Patriota

    3. april 2014 | 22:15

    Nista me to neinteresuje dok ne naprave nesto sto zavija sarme!

  • belimondo

    3. april 2014 | 23:14

    Jedino je bitno da nekako svi ljudi zaborave da su ljudi...das im igracku i gotovo je sa brakom,prijateljima i normalnim zivotima.... Sve je to sranje i zato hvatam sincica za ruku i odosmo u park da se izjurimo.... .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA