SAMSUNG GALAXY S5: Telefon koji će vas oboriti s nogu (FOTO) (VIDEO)

Samsung je poznat po tome da diktira trendove u mobilnom svetu, a novi GALAXY S5 je telefon sa najboljom kamerom, najbržim pristupom internetu i najstabilnijom Wi-Fi konekcijom

  • 20

Kompanija Samsung premijerno je i korisnicima na srpskom tržištu predstavila GALAXY S5, petu generaciju popularne GALAXY S serije. Novi uređaj kompanije Samsung od 11. aprila dostupan je kod operatera, ali i u svim Samsungovim prodajnim mestima u Srbiji.

Samsung GALAXY S5 predstavlja kombinaciju vrhunske kamere, brzog povezivanja i posebnih alata koji korisnicima pomažu da budu u dobroj formi, kao i funkcije koje objedinjuju naprednu zaštitu uređaja. Uređaj je dizajniran tako da korisnicima pre svega ponudi prefinjeno iskustvo korišćenja.

Samsung je poznat po tome da diktira trendove u mobilnom svetu, a GALAXY S5 je telefon na koji smo posebno ponosni. Reč o uređaju sa najboljom kamerom, najbrže pristupa internetu i ima najbržu i najstabilniju Wi-Fi konekciju.

Ovim uređajem se vraćamo osnovama, fokusirani smo na ono što je našim korisnicima važno, na funkcije koje im mogu olakšati i pojednostaviti život. U tom smislu GALAXY S5 u sebi objedinjuje brojne korisne inovacije inspirisane ljudima, što ga čini jedinstvenim na tržištu.

GALAXY S5 nudi i najnaprednije LTE iskustvo i Wi-Fi performanse koje danas postoje. Korisnicima koji traže još brže konekcije ponudili smo i opciju Download Booster, inovativnu Wi-Fi tehnologiju koja povećava brzine podataka istovremenim spajanjem Wi-Fi i LTE konekcije.

Veliku pažnju posvetili smo i sigurnosti te je ovo uređaj koji ima KNOX rešenje za zaštitu podataka, kao i skener prsta sa funkcijom bezbednog biometrijskog zaključavanja ekrana koja omogućava i sigurno iskustvo mobilnog plaćanja. Ujedno, Galaxy S5 je otporan na vodu i prašinu - rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija Samsung Electronics za SEAD region.

Novi Samsung GALAXY S5 poseduje kameru od 16 megapiksela, najbrži autofokus na svetu sa brzinom do 0.3 sekunde i napredni HDR (visoki dinamički opseg), što dopušta reprodukciju prirodnog svetla ali i boje sa upečatljivim intenzitetom i to u svim okolnostima.

Uz unapređenu opciju S Health 3.0 korisnici imaju na raspolaganju sveobuhvatan personalni fitnes - monitoring koji im pomaže da nadgledaju i kontrolišu svoje ponašanje, zajedno sa dodatnim alatima kao što su pedometar, evidenciju o dijeti i vežbanju i novi ugrađeni monitor srčanog ritma.

Uređaj je idealan za sve zaljubljenike u stil i dizajn jer ima moderan i glamurozan izgled. Biće dostupan u čitavoj paleti živopisnih boja, uključujući ugljeno crnu, svetlucavo belu, električno plavu i bakarno zlatnu.

U jedinstvene performanse uređaja mogli su da se uvere i svi prisutni na događaju organizovanom u Jugoslovenskoj kinoteci. U Experience zoni gosti su mogli da uživo isprobaju brojne inovativne funkcije ovog uređaja, zabave se i učestvuju u nagradnoj igri. Predstavljanju novog Samsungovog modela prisustvovao je veliki broj partnera i prijatelja kompanije, ali i brojne poznate ličnosti iz javnog i poslovnog života koje su uživale u muzici poznatog muzičara Vlade Georgieva.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prolaznik

    22. april 2014 | 16:18

    Dobar tekst za reklamu, no stvarnost je sasvim drugacija. Procitaj te malo stranih kritika!

  • X

    22. april 2014 | 17:45

    Glamurozan?! Otkad je plastika glamurozna?! I to plastika koja izgleda kao hanzaplast!! Korisnicki interfejs izgleda kao da je za djecu..otkucaji srca, fitnes, wtf? To kad me bude zanimalo ici cu u teretanu i doktoru na preglede..kome vise oni mazu oci svojim glamurom, haloo? Opticka stabilizacija kao da je pred mozdanim, toliko o najboljoj kameri..Samesung, Samesung

  • Krle

    22. april 2014 | 21:14

    Znaci,peti koga nemam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA