DONESI.COM: Naručujte hranu iz omiljenih restorana i sa Apple uređaja

Za instalaciju aplikacije neophodan je operativni sistem iOS 6.0 ili noviji, a podržani su svi Apple prenosivi uređaji: iPhone, iPad i iPod Touch. Link za preuzimanje nalazi se na kraju teksta

  • 0

Najveći regionalni servis za naručivanje hrane, Donesi.com, predstavio je svoju iOS aplikaciju, za Apple iPhone i iPad uređaje. Nakon predstavljanja Android aplikacije, Donesi.com je sada olakšao naručivanje hrane i svim korisnicima Apple pametnih uređaja u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Pomoću besplatne iOS aplikacije, korisnici mogu lakše naručiti hranu iz svih najboljih lokalnih restorana. Detaljni i ažurni jelovnici, uslovi dostave, slike hrane, utisci i komentari drugih korisnika, kao i popusti i promocije, sve na jednom mestu. Stotine restorana koji vrše dostavu hrane sada su u vašem džepu.

Aplikaciju je moguće koristiti u svim gradovima u kojima Donesi.com posluje: Beograd, Novi Sad, Niš, Subotica, Pančevo, Zrenjanin, Kragujevac, Kruševac, Podgorica, Bar, Budva, Nikšić, Sarajevo, Banja Luka, Bijeljina, i Brčko.

Za instalaciju aplikacije neophodan je operativni sistem iOS 6.0 ili noviji, a podržani su svi Apple prenosivi uređaji: iPhone, iPad i iPod Touch.

Donesi.com za iOS besplatno možete preuzeti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA