Novi iPhone mu se prvo savio, pa zapalio u džepu (FOTO) (VIDEO)

Preduzetniku Filipu Lehteru se iPhone 6 u džepu savio za skoro 90 stepeni što je probušilo bateriju, a nakon toga se uređaj zapalio. Nesretni čovek je zadobio opekotine drugog stepena

  • 31

Pojavljivanje iPhone-a 6 i 6 Plus definitivno je obeležilo njihovo čuveno savijanje. Jako su male šanse da će se uređaj saviti u džepu vaših pantalona, međutim jedan vlasnik novog iPhone-a tvrdi da se uređaj ne samo savio, već i zapalio.

Preduzetnik i poslovni trener, Filip Lehter, tvrdi kako se iPhone 6 toliko savio u njegovom džepu da je probušio bateriju, što je rezultovalo time da se telefon zapali u njegovom džepu. Lehter i njegova porodica su se vozili rikšom kada su doživeli mali sudar, tokom kojeg je Filip udario o metalnu ivicu rikše.

Njegov iPhone 6 nalazio se u prednjem džepu i tom prilikom je udaren, nakon čega se savio za skoro 90 stepeni, što je probušilo bateriju, čak i ako se nalazio u kožnoj futroli. Kada je Filip pogledao dole, video je da se njegov džep zapalio. Čovek koji se nalazio u blizini skočio je u pomoć i polio ga vodom kako bi ugasio vatru. Nakon toga, Lehter je uspeo da izvadi telefon iz džepa i baci ga, ali ga je zadobio velike opekotine na nozi.

Opekotina je zauzela skoro pola unutrašnje strane butine, a doktor ju je klasifikovao kao opekotinu drugog stepena. Lehter će morati da čisti ranu, pije antibiotike i uzima lekove protiv bolova.

Apple još uvek nije komentarisao ovaj slučaj.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: cnet.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • johnny.

    21. oktobar 2014 | 16:35

    Kupis Mercedes, udaris u zid Mercedesom, auto se zapali, ti se izgoris i onda je fabrika kriva?!

  • Stam

    21. oktobar 2014 | 17:25

    Dobro, sad mislim da vec preteruju sa ovim antireklamama...

  • milan

    21. oktobar 2014 | 16:01

    Nema sta Apple da se odazove.. Telefon je ocigledno jako lupljen u sudaru kada se toliko iskrivio.. Imam Iphone 6 i nemam nikakvih problema za sada...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA