KONKURENCIJA STRAHUJE: Da li su ovo specifikacije Sony Xperia Z4 smartfona?

Iako neće imati 64-bitni procesor, Sony Xperia Z4 imaće 4 GB RAM memorije, što do sada nije viđeno ni na jednom uređaju. U nastavku pogledajte ostale moguće specifikacije

  • 23

Sony Xperia Z4 i Z4 Ultra će navodno biti predstavljeni na najvećem sajmu potrošačke elektronike, CES 2015, u Las Vegasu, a internetom već kruže moguće specifikacije.

Za sada specifikacije deluju obećavajuće. Naime, novi pripadnik Xperia porodice imaće ekran veličine 5.4 inča sa QHD (Quad HD) rezolucijom, isto kao i LG G3 ili Galaxy Note 4 koji su se već pojavili. Xperia Z4 će biti 0.2 inča veći od Z3 modela.

Z4 će pokretati Snapdragon 805 procesor, koji se takođe nalazi unutar popularnog Samsung Galaxy Note 4 fableta. Iako neće imati 64-bitni procesor, Sony Xperia Z4 imaće 4 GB RAM memorije, što do sada nije viđeno ni na jednom uređaju.

Kamera će imati naprednije i brže sočivo, a prednja kamera će imati senzor od 4.8 megapiskel što će biti idealno za ljubitelje selfija.

Kada je reč o modelu Xperia Z4 Ultra, on će imati veći ekran (5.9 inča), Snapdragon 805 procesor, 4 GB RAM-a, i kameru od 16 megapiksela. Da li će ovako izgledati novi članovi Xperia porodice ostaje nam da vidimo u januaru.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: techradar.com / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrija

    25. novembar 2014 | 22:07

    Ovi na 3 meseca izbacuju novi z telefon

  • :-(

    25. novembar 2014 | 23:33

    Ja nemam ni za sony xperia Z a kamo li za Z4 koji je 5 generacija tog telefona :-(

  • Bojan

    25. novembar 2014 | 21:17

    zasto da strahuje konkurencija,kada Sony,jos od Z1,ne moze da zaradi...z3 je totalni promasaj,z2 je cak i bolji,ali su generalno,previse kockasti,glomazni i UI im je zastareo i dosadan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA