IDEALNO ZA LJUBITELJE FOTKANJA: Novi update za Windows Phone je stigao (VIDEO)

Prva promena koju donosi Lumia Denim update je nova Lumia Camera aplikacija, koja se sada pokreće i beleži fotografije drastično brže

  • 0

Microsoft je danas izbacio novi update za Windows Phone uređaje pod imenom Lumia Denim. Nova verzija softvera će doneti drastična poboljšanja kada je reč o kameri, naročito na uređajima Lumia 830, 930, Icon i 1520.

 

Prva promena koja se da primetiti je nova Lumia Camera aplikacija, koja se sada pokreće i beleži fotografije drastično brže. Lumia 1520 na primer ima odličnu kameru, ali je problem bila brzina kojom ona pravi slike, što često zna da upropasti trenutak.

 

NOKIA UZVRAĆA UDARAC: Lumia 1520 ulazi u trku za prvo mesto popularnih fableta!

 

 

Nova aplikacija je takođe dodala podršku za snimanje 4K video snimaka, poboljšanje slikanja sa auto HDR opcijom, kao i Dynamic Flash. Ove opcije će se pojaviti na "high-end" Lumia modelima, dok će oni slabiji ostati uskraćeni za njih. Još jedan od noviteta koji će doneti Lumia Denim update jeste nova "Hey Cortana" komanda koja će aktivirati digitalnog asistenta na Lumia 930 i Lumia 1520 modelima.

 

Microsoft je ovaj update pustio ograničenom broju korisnika, dok će veći broj ljudi Lumia-u Denim dobiti početkom januara.

 

Pogledajte video:

 

 

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

 

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA