ODLIČNE VESTI: Za WoW pretplatu vam više neće biti potreban pravi novac

Blizzard se nada kako će ova promena iskoreniti prodavače zlata i omogućiti najširem spektru igrača da uživaju u igri uprkos dobrom ili lošem imovinskom stanju. Zvuči obećavajuće

  • 7

Kompanija Blizzard Entertainment koja stoji iza čuvenog World of Warcrafta nedavno je objavila jednu od najvećih promena u svom sistemu mesečne pretplate.

Ukoliko ste student, igrate World of Warcraft i imate tonu vremena, a nemate novac za pretplatu, Blizzard vam izlazi u susret. Skorašnja promena sistema naplaćivanja mesečne pretplate pokušaće iz igre izbaciti ilegalnu trgovinu zlatom, a ujedno pomoći manje imućnim gejmerima da nastave sa igranjem.

Novost u igri nosi ime token WoW i moguće ga je kupiti za pravi novac. Nakon što ga dobijete u inventaru, moći ćete ga pretvoriti u 30 dana igranja ili prodati u aukcijskoj kući. Cena tokena biće neizmenjena potražnjom i ponudom, a nećete ga moći prodati van aukcijske kuće.

Potencijalni kupci će token moći da kupe za in-game zlato i time izbeći neugodno iskustvo moljenja roditelja da im plate bon ili mesečnu pretplatu. Oni koji mogu platiti bonove pravim novcem će, u drugu ruku, uštedeti vreme, s obzirom na to da će prodajom tokena moći da dobiju zlato za koje bi morali igrati dan i noć.

Blizzard se nada kako će ova promena iskoreniti prodavače zlata i omogućiti najširem spektru igrača da uživaju u igri uprkos dobrom ili lošem imovinskom stanju. Zvuči obećavajuće.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    7. mart 2015 | 00:03

    Ко још игра ову глупу игрицу?

  • nije bitno

    7. mart 2015 | 01:05

    ne igram je jer sam resio da radim nesto korisno u zivotu , ali je dobra igrica.

  • NEKO

    7. mart 2015 | 10:03

    Hah pa ja igram na piratski server boli me dupe da kupujem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA