Pomoću ove sprave možete da napunite telefon BEZ STRUJE! (FOTO)

Crankmonkey je vodootporan i ima doživotnu garanciju. Težak je svega 346 grama, a veoma je zanimljiv način na koji će dopunajavati bateriju vašeg telefona, tableta ili nekog drugog uređaja

  • 21

Baterija je "Ahilova peta" svih modernih uređaja. Dopunjavanje telefona, tableta i ostalih gedžeta kada smo kući nije problem, međutim problem nastaje kada smo negde gde nemamo utičnicu. Upravo će taj problem rešiti uređaj Crankmonkey kompanije Powertraveller.

OVA 4 TRIKA ĆE PRODUŽITI TRAJANJE BATERIJE: Obavezno ih se pridržavajte!

Reč je o gedžetu koji će stati u svačiji džep, a on će stvarati struju tako što će korisnik okretati ručku koja se nalazi na njegovom vrhu.

Deset minuta okretanja ručke dovoljno je za 20 minuta pričanja na iPhone-u 6 na primer.

- Nekoliko minuta okretanja ručke na Crankmonkey-u može da uključi telefon i omogući poziv koji će možda spasiti nečiji život - istakao je Džeri Rendžer iz Powertraveller-a.

Printskrin: powertraveller.com Printskrin: powertraveller.com

Crankmonkey je vodootporan i ima doživotnu garanciju. Težak je svega 346 grama, a može da puni sve uređaje putem microUSB konekcije.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tip

    19. jul 2015 | 21:27

    Izvinite ali telefon ne moze da se napuni bez struje. Ova sprava proizvodi struju. Dakle puni se strujom a ne dzemom ili pasuljem.

  • Dr.Serb

    19. jul 2015 | 14:45

    Odma da se uvede porez,obavezna taksa i tv pretplata! Sta bre vi mislite a?da proizvodite struju na crno,e pa nece da moze....nikako!

  • Cionista

    19. jul 2015 | 12:19

    Nasi ce i na ovo udariti porez i moracemo imati dozvolu za koriscenje ovoga. A dozvolu dobiti je teze nego ovo kupiti i skuplje. Banana drzava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA