iPhone od 16 GB konačno odlazi u ISTORIJU

Ova promena će konačno rešiti problem sa nedostatkom memorije na osnovnim modelima iPhone-a koji su već nekoliko godina unazad dolazili sa 16 GB

  • 2

Dani iPhone-a sa 16 GB memorije su odbrojani, jer najnovije informacije u vezi sa novim modelom koji će se pojaviti na jesen ukazuju na to da će on dolaziti sa najmanje 32 GB memorije.

POJAVIO SE ČOVEK KOJI TVRDI DA JE ON NAPRAVIO IPHONE: Od Apple-a traži 10 milijardi dolara!

Ova promena će konačno rešiti problem sa nedostatkom memorije na osnovnim modelima iPhone-a koji su već nekoliko godina unazad dolazili sa 16 GB.

Sa napretkom kamere i aplikacija, 16 GB prostora jednostavno nije dovoljno za čuvanje svih sadržaja, pa čak i kada se u obzir uzme iCloud koji će fotografije i druga dokumenta čuvati u "cloudu".

Pored promene na najosnovnijem modelu, spekuliše se da bi Apple na jesen mogao da predstavi i iPhone sa 256 GB memorije, što bi bilo duplo više memorije nego na bilo kom prethodnom modelu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Prema dosadašnjim glasinama, novi iPhone zaista neće doneti neke revolucionarne promene, kao što se to očekuje od modela koji predstavlja početak nove generacije. Ako se glasine ispostave kao tačne, ovogodišnji iPhone će imati sličan dizajn kao i iPhone 6, odnosno 6S.

Ostale glasine spominju da će novi iPhone imati redizajnirane linije antena, dual-kameru na Plus modelu, kao i da će 3,5mm ulaz za slušalice biti uklonjen, pa će se umesto njega koristiti “lightning port”. Takođe, očekuje se i nova crna boja kućišta.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šmi

    6. jul 2016 | 14:35

    Auuuu revolucija! Sa 16GB na 32GB interne memorije... Ovaj put moram da skinem kapu Applu...

  • Egzekijel Blooff

    6. jul 2016 | 11:57

    Kome treba memorija kad je tu fluidnost?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA