EKSKLUZIVNO: Procurele fotke kutije novog Ajfona! (FOTO)

Analiza ovih fotografija potvrđuje neke prethodne spekulacije o mogućim karakteristikama novog Ajfona kao što je manji "dok konektor", a postoji i misteriozni dodatak na zadnjem delu telefona, između kamere i LED blica

  • 0

Sajt 9to5Mac je došao u posed fotografija kutije nove generacije Ajfona, u crnoj i beloj varijanti. Ako im je verovati, najveći deo pozadine novog Eplovog smartona biće od metala, ali za sada nije jasno čemu ovaj metal služi.

Sa proizvođačke tačke gledišta, čini se da je metalna antena ukalupljena u zadnji poklopac, što je izgleda Eplov način da napravi "unibody" (unibody) telo za svoj mobilni uređaj. Epl je "unibodi" noutbukove predstavio još 2008. godine, a njihova svrha je da omogući kompaniji da proizvodi tanje i lakše a ipak izdržljivije uređaje.

Ako cela spoljašnjost Ajfona bude bila jedna neprekinuta celina, Epl će u unutrašnjost telefona moći da ugura više stvari što je nužno ako se uzmemo u obzir planove da se napravi LTE smartfon sa jakom baterijom.

Ove fotografije takođe potvrđuju i neke karakteristike o kojima se već dugo spekuliše: manji "dok konektor", priključak za slušalice je pomeren na donji ugao uređaja, a postoji i novi dodatak između kamere i LED blica za koji još nije sigurno čemu služi - moguće je da Epl pomera drugi mikrofon, koji se prvo pojavio na Ajfon 4, na zadnji deo telefona zbog boljeg hvatanja zvuka prilikom snimanja videa.

(Telegraf.rs / Foto: 9to5Mac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA