PROCURELE FOTKE AJFON 5: Da li će ovako izgledati šesta generacija Eplovog smartfona?

Iako ogrebotine na anteni daju dozu autentičnosti ovim fotkama, da li se zaista radi o novom Eplovom smartfonu pokazaće vreme

  • 4

U poslednje vreme smo videli vizija i vizija šeste generacije Ajfona, a nedavno se pojavila i navodna slika kutije u kojoj će se Eplov smartfon nalaziti. Sada, međutim, imamo slike celog telefona!

Nažalost, kao i sve ostalo što okružuje novi Ajfon, i one su sporne, prenosi BGR.

Kineski sajt "TGBUS" tvrdi da je ove fotografije analizirao i da one nisu modifikovane u Fotošopu. Međutim, italijanski sajt "iPhoneItalia" je otkrio da - premda mogu tačno reprezentovati narednu generacija Eplovog telefona - one same jesu 3D renderovane i to od strane ovog Flikr korisnika.

Primetićete ogrebotine na anteni, što ovim slikama daje na autentičnosti - osim ako to nije bila namera kreatora.

Ali, u suštini, izgled Ajfona na ovim slikama skoro u potpunosti odgovara prethodnim glasinama, poput toga da će displej biti četiri inča (što je naknadno potvrdio i "Vol strit žurnal"), da će audio džek biti pomeren, a tu su i novi zvučnici i veća kamera, kao i LED blic.

No, da li je ovo zaista novi Ajfon, pokazaće vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA