I ZA ZIMU I ZA LETO: "Krevetni fen" vas greje ili hladi ispod pokrivača (FOTO)

Iako otkriće nije revolucionarno kao Teslini izumi, ovaj više nego praktični dodatak vašem domaćinstvu omogućava vam da se rashladite ispod čaršava i da podesite temperaturu po svojoj želji

  • 1

Svima je poznat osećaj tokom velikih vrućina kada ste u krevetu i ne možete mirno da ležite jer je pakleno vruće. Klima uređaj tu nekad i ne može da pomogne, jer nije baš najzdravije spavati dok je ovaj uređaj uključen.

Tim genijalaca je izmislio proizvod zvani "Bed Fen", koji vam omogućava da se rashladite ako vam je vruće ispod jorgana, čaršava ili ako vam je jednostavno vruće dok ležite u krevetu.

Iako otkriće nije revolucionarno kao Teslini izumi, ovaj više nego praktični dodatak vašem domaćinstvu omogućava da se hladite ispod čarašava i da podesite temperaturu po svojoj želji.

Podešavanja i komande kontrolišete preko daljinskog upravljača koji držite ispod jastuka i imate opciju da podešavate "Bed Fen" za svoj deo kreveta ili za vašeg partnera u slučaju da spavate sa nekim u istom krevetu.

Cena je takođe praktična (100 dolara), a ovaj aparat je dobrodošao za svakoga ko pati od noćnog preznojavanja ili dehidratacije usred korišćenja debelih prekrivača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    2. decembar 2012 | 03:55

    Nemam ja problem sa vrućinom mene interesuje do koliko stepeni ovo može da greje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA