OTKRIVAMO: Google ima novi trik za koji sigurno niste znali!

U prošlosti je Google već ubacio neke zanimljive stvari u svoj program za pretraživanje, a ova funkcija je samo još jedna u nizu

  • 0

Google zna skoro sve što vam može pasti na pamet, od životnog veka koze, pa do imena glumca koji je igrao Vulverina. Da biste to saznali neophodno je da ukucate tačno određeno pitanje. Međutim, internet gigant predstavio je novu funkciju na svom internet pretraživaču koja će korisnicima prilikom pretraživanja izbacivati zanimljive činjenice o svemu i svačemu.

GOOGLE PROMENIO LOGO: Da li vam se dopada?

Naime, potrebno je u polje za pretragu ukucati reč "fun facts", a nakon toga će se iznad rezultata ispisati neka zanimljiva činjenica koju je Google nasumično pronašao na nekom od sajtova.

Kada korisnik pročita ispisanu činjenicu, moguće je klinuti na dugme "Ask another question" (pitaj još jedno pitanje), kako bi se ispisala još neka zanimljiva činjenica.

U prošlosti je Google već ubacio neke zanimljive stvari u svoj program za pretraživanje. Tako je moguće ukucati "I'm feeling wonderful" kako biste videli svetske znamenitosti, "I'm feeling playful" kako biste pronašli zanimljive igrice, "I'm feeling stellar" kako biste videli zanimljive slike iz svemira, kao i "I'm feeling doodley" kako biste pogledali neke od prethodnih Google Doodle-ova.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA