MICROSOFT UBIO INTERNET EXPLORER: Od danas čuveni pretraživač više ne postoji

Podrška je prekinuta za IE verzije 7, 8, 9 i 10, dok će Internet Explorer 11 nastaviti da dobija ažuriranja, ali Microsoft savetuje prelazak na novi pretraživač Edge

  • 0

Microsoft je prestao sa zvaničnom podrškom starijih verzija Internet Explorera (IE). Ova promena utiče na verzije 7, 8, 9 i 10, a umesto njih div iz Redmonda savetuje prelazak na novi pretraživač Edge ili bar IE verziju 11.

U UTORAK SE GASI PODRŠKA ZA INTERNET EXPLORER 8, 9 i 10: Ako koristite ove pretraživače, morate BRZO DA REAGUJETE!

- Internet Explorer 11 je poslednja verzija ovog internet pretraživača i nastaviće da dobija bezbednosna ažuriranja, tehničku podršku i popravke kompatibilnosti na Windows 7, 8.1 i 10 operativnim sistemima - ističu iz Microsofta.

Internet Explorer nastao je 1995. godine na Windowsu 95. Početkom 2000-tih godina bio je na vrhuncu popularnosti, ali su ga ubrzo prestigli Mozilla Firefox i Google Chrome.

Microsoft je sa Windows 10 operativnim sistemom predstavio i novi, napredniji i brži pretraživač pod nazivom Edge koji će zameniti IE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA