NOVI FEJSBUK: Pogledajte kako će izgledati novi tajmlajn! (FOTO)

Sada su komunikacija sa prijateljima i statusi locirani na levoj strani kolone, koja je uvećana kako bi se naglasile poruke, što za posledicu ima manju desnu stranu. Prijatelji, fotografije, mape i lajkovi su, takođe, uklonjeni i prikazani u meniju koji ih otvara odvojeno od tajmlajna

  • 11

Fejsbuk je počeo da pušta u promet novi dizajn svog tajmlajna, sa jednom kolonom koja bolje organizuje ličnu stranu korisnika i stavlja snažniji akcenat na komunikaciju sa prijateljima.

Modifikovani tajmlajn je probno lansiran za sada samo na Novom Zelandu, koji je regularno prvi izbor najveće društvene mreže na svetu što se tiče probnog plasiranja noviteta.

Sada su komunikacija sa prijateljima i statusi locirani na levoj strani kolone, koja je uvećana kako bi se naglasile poruke, što za posledicu ima manju desnu stranu.

Boks sa prijateljima je sada 3x3 umesto dosadašnjih 2x4.

- Nemamo nikakve druge detalje koje bismo sada izneli - rekao je portparol Fejsbuka za tehnološki portal TNW.

To znači da će za sada samo Novozelanđani imati prilike da u ovim promena uživaju, ali barem znamo u kom će pravcu ići budući razvoj.

Desna strana je sada fiksirana na prikazivanje prijatelja, nedavnu aktivnost i druge apdejte koji se ne tiču poruka. Izdvojeni postovi kao što su "životni" događaji, više nisu razvučeni po dužini.

Prijatelji, fotografije, mape i lajkovi su uklonjeni i prikazani su u meniju koji ih otvara odvojeno od tajmlajna.

Interesantno je da su informacije o vezama uklonjene sa hedera, što možda sugeriše da novi dizajn Fejsbuka više brine o privatnosti nego njegovi prethodnici.

Kako vam se čini? Podelite svoje mišljenje u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chanel

    8. januar 2013 | 20:00

    Strasno su dosadni sa tim promjenama. Kao da nemam pametnija posla nego svaki put da ucim kako se koristi novi facebook. Prosto mi samo stvara nervozu, jer nista nije na svom mjestu!

  • KAKAV STE VI TO SAJT BRISETE KOMENTARE PIH FUJ

    8. januar 2013 | 20:55

    BRUKA I SRAMOTA

  • Jelena Jeca Kobas

    8. januar 2013 | 19:01

    OVO CE DA BUDE SUPER JEDVA CEKAM DA STIGNE I DO NASE ZAOSTALE I NERAZVIJENE ZEMLJE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA