Više interneta za servise i aplikacije

Telenor je postojećim i novim korisnicima ponudio nove tarifne pakete uz koje mogu lako i jednostavno da odaberu jednu od novih sedam tarifa

  • 0
Foto: Promo

Kada uzmemo svoj pametni telefon u ruke, želimo neometanu komunikaciju u svakom trenutku i na svakom mestu.

Sa razvojem tehnologija, menjaju se i naše navike i očekujemo da uvek imamo dovoljno interneta, minuta i poruka. Prema istraživanjima, nemogućnost dolaska do traženih informacija putem pametnog uređaja, povećava brzinu otkucaja srca, a nivo stresa raste.

U izveštaju Republičkog zavoda za statistiku stoji da 71,2% stanovnika Srbije pristupa internetu sa mobilnog telefona, kao i da 90,3% internet populacije između 16 i 24 godina ima nalog na društvenim mrežama. Prema poslednjim rezultatima istraživanja Digital Frontrunners, naši ispitanici, aktivni korisnici mobilnog interneta i digitalnih usluga očekuju da servisi putem kojih komuniciraju budu brzi i jednostavni za upotrebu na različitim uređajima. Mobilne internet komunikacije su veoma korišćene i mladi ljudi provode najviše vremena komunicirajući putem aplikacija za slanje poruka.

Istovremeno i stariji ali i mlađi ispitanici, koji predstavljaju grupu koja predvodi digitalnu revoluciju, smatraju standardne telefonske pozive kao i SMS najvažnijim kanalom komunikacije.

Kao odgovor na ova tržišna kretanja, Telenor je postojećim i novim korisnicima ponudio nove tarifne pakete uz koje mogu lako i jednostavno da odaberu jednu od novih sedam tarifa. U okviru novih Play+ paketa, korisnici na raspolaganju imaju neograničene minute, poruke, kao i velike količine internet saobraćaja za digitalne servise. U zavisnosti od broja aplikacija koje mogu besplatno aktivirati u okviru paketa, dobijaju i 10 GB po aplikaciji, uključujući i premijum servise - HBO GO i Deezer.

Uz velike količine internet sabraćaja u najvećoj 4G mreži u Srbiji, Telenor korisnici mogu da iskoriste pun potencijal svih Telenor servisa i aplikacija.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA