Španci bojkotuju Šakiru zbog pevanja na katalonskom! (VIDEO)

Sporna pesma originalno je snimljena na španskom, pod nazivom "Loca Por Ti", a kada su Španci čuli katalonsku verziju numere, preko Tvitera su kolumbijsku pevačicu nazvali izdajicom

  • 4

Pop zvezda Šakira, je pre nedelju dana izdala novi album, koji je nazvala jednostavno "Shakira", a na njemu se nalazi pesma "Boig per tú", koju je pevačica otpevala na katalonskom, zbog koje su je Španci koji žive van Katalonije nazvali izdajicom.

Sporna pesma originalno je snimljena na španskom, pod nazivom "Loca Por Ti", a kada su Španci čuli katalonsku verziju pesme, putem Tvitera su zahtevali da se ona izbaci sa novog albuma, ali i pozvali na bojkot kolumbijske pevačice. 

Neki od komentara koji su se mogli pročitati glase, "Uvek sam mislila da je Šakira glupača, ali sa ovim je to i potvrdila", "Šakira, pevaš na katalonskom? Povraća mi se od tebe!", a jedan od njih je čak glasio da pevačica podržava nezavisnost Katalonije.

Pevačica koje u Barseloni živi sa suprugom, Đerarom Pikeom, i jednogodišnjim sinom Milanom, nije odgovorila na ove kritike.

Poslušajte pesmu "Boig per tú":

(Telegraf.rs/ Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA