SKANDALOZNA IZJAVA ACE LUKASA: Čuo sam da se Stanija i Soraja je*u za pare! (FOTO)

- Mediji su krivi što se te selebriti kraljice provlače kroz štampu i smatram da su moje kolege koje su ih angažovale za spotove nisu baš normalne - oštar je bio popularni pevač

  • 62

Popularni pevač Aca Lukas je izneo niz uvreda na račun Stanije i Soraje za koje kaže da ne zavređuju nijedno slovo u medijima kao i da je "čuo da se njih dve bave prostitucijom"!

- Mediji su krivi što se te selebriti kraljice provlače kroz štampu. Nijedno jutro ne može da da mi prođe bez Stanije, Soraje i ostalih gluposti. One ne zavređuju nijedno slovo. Šta su one napravile osim što sam čuo da se je*u za pare. Pa i ako je to, nek bar same priznaju šta rade i da se konačno zna - rekao je Aca koji je na pitanje da li to znači da se zalaže za legalizaciju prostitucije, odgovorio:

- Nek rade šta hoće. Smatram da su moje kolege koje su ih angažovale za spotove nisu baš normalne!

Popularni pevač je imao i veoma konkretnu poruku za sve one koji mu žele zlo i njima je poručio da se nose u pi*ku materinu!

(Telegraf.rs/ izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • voda-voda

    7. april 2014 | 12:12

    Svaka mu je na mjestu!!!!

  • 1970

    7. april 2014 | 12:25

    šta je tačno skandalozno u izjavi ?

  • Srb Cop

    7. april 2014 | 13:21

    Ne vidim nista skandalozno...sad se svi kao iscudjavaju a u stvari cela estrada to radi. 90% pevacica, voditeljki, glumica to rade...i to zadovoljstvo kosta od 300-1000€...zavisi koja je u pitanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA