ALBANAC KOJI JE POSTAO SEKS-BOMBA: Srpski muškarci su najlepši, Karleuša je moj idol! (VIDEO)

- Već dva dana sam u Beogradu, volim ovaj grad. Ovde je mnogo lepo i ostaću celu nedelju. Puno ću toga videti i izlaziću u klubove - rekla je Edona Džejms, koja je sinoć gostovala u emisiji "Amidži šou"

  • 11

Voditelj Ognjen Amižić je u svojoj emsiji "Amidži šou" ugostio i atraktivnu plavušu Edonu Džejms. Da podsetimo, u pitanju je Albanac poreklom sa Kosova, koji je promenio pol i koji se svojevremeno zvao Kujtim Šehu.

Edona Džejms je na početku razgovora istakla da se ona od uvek osećala kao žena, a na konstataciju Ognjena Amidžića da podseća na pevačicu Jelenu Karleušu, odgovorila je sledeće:

- Jelena je moj favorit i ikona, poznata je i drugačija. Ona je moj uzor, kada je reč o modi. Karleuša je za mene kraljica - rekla je Džejmsova u emsiji televizije "Pink".

Edona je napomeula da je kompletno promenila pol i da ju je operacija mnogo koštala. Takođe, ona je istakla da joj se srpska prestonica jako dopada:

- Već dva dana sam u Beogradu, volim ovaj grad. Ovde je mnogo lepo i ostaću celu nedelju. Puno ću toga videti i izlaziću u klubove. Sviđaju mi se srpski muškarci, oni su najlepši - rekla je prsata plavuša, i navela da je srećno udata.

Edona je dodala da je nije prostitutka, već plaćena hostesa, i da za veče uzima 1.000 evra. Kako kaže, ovaj vid poslovanja je legalan u Nemačkoj i da za svoje usluge plaća porez.

Pogledajte gostovanje Edone Džejms u emisiji "Amidži šou":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    9. april 2014 | 11:01

    Ne ulazim u to da li je transeksualac ili sta,ko mu je uzor a ko ne,ALI ALBAANAC GOST NA TV-u SA NACIO.FREK. SRAMOTA!! a o tome sto je nosonja reko da je kosovo susedna drzava necu da komenyarisem

  • s@Ša

    9. april 2014 | 12:21

    Baš kad pomislim da ne možemo da na našim tv.kanalima da vidimo bljuvotinu goru od one prethodne neka me budala(nosonja)demantuje,a to što je ,,ovom" liku uzor Karleuša to uopšte nisam iznenađen!

  • nikola

    9. april 2014 | 12:49

    more ja bi je pocepao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA