ZVEZDE DOLAZE U BRAVO ŠOU: Dragana Mirković se vratila na Pink (VIDEO)

Poznata pevačica zapevaće na ružičastoj televiziji posle pet godina pauze. U emisiji "Bravo šou" takođe će gosti biti Ceca Ražnatović, Željko Joksimović i mnoge druge domaće muzičke i glumačke zvezde

  • 10

Željko Mitrović je baš rešio da gledaocima "Pinka" ponudi najbolji mogući šou program pa je tako u poslednja dva dana na snimanju prve emisije "Bravo šou" ugostio sve najveće domaće zvezde.

Pored Cece Ražnatović, Željka Joksimovića, Viki Miljković, Harisa Džinovića, posle pet godina na "ružičastoj televiziji" će zapevati i Dragana Mirković.

Naime, Mitrovići i suprug poznate pevačice Toni Bijelić zakopali su ratne sekire, nakon poslovnog sukoba koji je nastao pre nekoliko godina. Sada, kada vlasnik "Pinka", po mnogima, podiže najveći balkanski šou ikada, a Dragana sprema svoj povratnički koncert u "Areni", oni su se udružili kako bi gledaoci najviše bili na dobiti.

Pomenute zvezde jako veruju u projekat koji je Željko Mitrović realizovao, a kojim se potvrđuje da je u stvari on ipak najveći vladar estradnog neba.

U prvoj emisiji, Dragana će nas podsetiti na šest svojih hitova još od vremena "Južnog vetra" pa do danas. Ceca će pevati svoje nove hitove, dok ćemo se starijih podsetiti i kod drugih izvođača.

- Cilj nam je da sve pesme koje se pevaju budu jako poznate gledaocima. U pitanju su ili trenutno veliki hitovi ili vanvremenski hitovi između kojih će se naći zdrav domaći humor u izvedbi velikana našeg glumišta – izjavio je Željko Mitrović.

On je ponovio da "Pink" želi da utka muzički pravac kojim treba da ide estrada i da na ovoj sceni ima mesta samo za najbolje među njima.

Inače, na najvećoj sceni ikada napravljenoj u ovom delu Evrope, naćiće se 25 članova revijalnog orkestra, 12 balerina i 40 plesača. Oni će pratiti sve izvođače, a koreografske tačke biće namenski osmišljene za najveći deo muzičkog programa. U pojedinim trenucima na sceni će se nalaziti i preko 100 ljudi.

Pogledajte Draganu Mirković u emisiji "Bravo šou"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klugscheiser

    23. april 2014 | 18:04

    Daj narodu hleba i zabave .Malo Grand šou ,malo farme ,malo kristijana ,Totalno zaludjivanje naroda i skretanje paznje od stvarnih problema.

  • Nemanja

    23. april 2014 | 22:53

    Zašto uvek kada uđem da pročitam neku vest o Dragani moram u komentarima da naletim na neku osobu očigledno ljubomornu na njen uspeh i njenu sreću. Živite svoj život malo za promenu i komentare ostavljajte o vestima koje vam se dopadaju.

  • Ivana

    23. april 2014 | 21:55

    Dragana nije licemerna. Ove godine obeležava 30 godina karijere, može valjda da napravi izuzetak i da bude bar jednom u životu zastupljena u medijima. Osim toga verovatno je i ugovor obavezuje da promoviše predstojeće koncerte, uključujići i one u BG areni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA