BRAVO ŠOU: Pogledajte sva Cecina presvlačenja (FOTO)

- Oduševljena sam ovim studiom i generalno pristupom šou programu. Zaista do sada neviđen kvalitet scenografije i treba čestitati Željku Mitroviću na ovolikom trudu - rekla je poznata folk pevačica

  • 51

Snimanje prve epizode najzahtevnijeg šou programa u našoj zemlji "Bravo šou" i dalje traje. Naša ekipa juče je prisustvovala snimanju nastupa Cece Ražnatović koja se čak četiri puta presvlačila, za svaku numeru menjala je haljine. Sve je bilo ispraćeno koreografijom koju su izvodili 52 člana dve plesne trupe.

- Oduševljena sam ovim studiom i generalno pristupom šou programu. Zaista do sada neviđen kvalitet scenografije i treba čestitati Željku na ovolikom trudu. Scena je impozantna i jedva čekam da vidim kako će sve to izgledati na TV ekranu. Meni je bilo super dok sam snimala svoje pesme i super sam se provela u društvu ogromne ekipe ljudi koja radi za Pink, jer je energija prštala na sve strane - izjavila je Ceca.

Haris Džinović je na sceni bio u svom starom maniru, a pored novog hita "Muštuluk" zapevao je i stare hitove iz perioda grupe Ođila.

A na snimanju smo sreli još i Viki Miljković, Acu Pejovića, Lexington i "Tropico bend", kao i Milana Stankovića.

Inače, Milica Pavlović i Katarina Grujić jedine su predstavnice "Grand produkcije" koje su do sada snimale svoje numere na glamuroznoj sceni "Bravo šoua".

- Na ovoj sceni ima mesta za sve one koji vredno rade na svojim karijerama i koji imaju hitove. Milica Pavlović je zaista zaslužila da se pojavi u emisiji "Bravo šou" jer uvek spremi sjajan nastup. Nikada nećemo meriti po tome ko je u kojoj produkciji već koliki hit ima i koliko je spreman da napravi dobar nastup na ovoj spektakularnoj sceni koja daje velike mogućnosti - izjavio je Darko Popović, savetnik Željka Mitrovića za program.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љути Четник

    24. april 2014 | 14:54

    Bolje decu da vaspitava hahah

  • Marija

    24. april 2014 | 14:56

    Da li imate jos o necemu da pisete ili se sve vrti oko Raznatovica?! Svaaaaaaki dan!!!!! Volim da citam telegraf ali ovo postaje previse. Kao da su ceca,veljko,zeljko i anastasija centar sveta. Pisite malo o gladnoj deci po svetu i na koji nacin moze da im se pomogne..ovima i tako nema vise pomoci, novac i slava su ih uzeli pod svoje. Pre nego sto pocnete da lupate minuse (za koje me bas briga) zapitajte se dal' vredi nekoga poput nje i njoj slicnih dizati u nebesa!?!?

  • Dag

    24. april 2014 | 13:58

    Nijedan dan, bez Cece i Jece... ( A,gde je Jeca? )...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA