CECA: Prijavila sam policiji autora peticije protiv mene! (FOTO)

- Želela sam da saznam o kakvoj je to osobi reč, jer je ta peticija vrlo uvredljivog sadržaja puna neistina, teških reči i klevete - kaže Ražnatovićeva za Telegraf

  • 83

Pevačica Ceca Ražnatović podnela je policiji krivičnu prijavu protiv lica odgovornog za pokretanje peticije kojom se traži zabrana njenog nastupa 28. juna na "Tamburica festu" u Novom Sadu!

Da podsetimo, u isto vreme je na Fejsbuku pokrenuta i grupa "Stop Ceci na Tvrđavi", a Ražnatovićeva je za Telegraf potvrdila da se obratila MUP-u jer, kako kaže, ovde se radi o ozbiljnim optužbama na njen račun.

- Prijavila sam policiji lice koje je osnovalo tu Fejsbuk stranicu i napravilo peticiju. Želela sam da saznam o kakvoj je to osobi reč, jer je ta peticija vrlo uvredljivog sadržaja puna neistina, teških reči i klevete - rekla je Ceca.

Inače, onlajn peticiju je do sada potpisalo 3.390 ljudi, dok je grupa na Fejsbuku koja se protivi njenom koncertu prikupila 5.300 lajkova.

(Milan Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA