PJESMA ZMAJEVA: Maid iz X Factora snimio himnu bosanske fudbalske reprezentacije! (VIDEO)

- Sačekaćemo reakcije i odgovor Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Volim fudbal a nismo ga dugo igrali tako da bi bilo lepo imati i jednu autentičnu navijačku pesmu - kaže Hećimović za Telegraf

  • 3

Finalista "X Factora" Maid Hećimović objavio je novu numeru "Pjesma zmajeva" koju je posvetio fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine!

Mladi pevač je sa bendom "Sheitans", koji je takođe iz Orašja kao i Maid, snimio pesmu podrške reprezentaciji Bosne i Hercegovine uoči Svetskog prvenstva u fudbalu koje će se održati u Brazilu.

- Momci iz benda "Sheitans" su me pitali da li bih otpevao pesmu koju je napisao frontmen benda Dejan Đukić i ja sam prihvatio jer mi se činilo interesantnim- rekao je Maid za Telegraf i dodao da obožava najvažniju sporednu stvar na svetu.

- Voleo bih da ova pesma postane zvanična himna naše reprezentacije, ali sačekaćemo reakcije i odgovor Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Volim fudbal a nismo ga dugo igrali tako da bi bilo lepo imati i jednu autentičnu navijačku pesmu - zaključio je Hećimović koji se na ovaj način pridružio svojoj koleginici Severini koja je nedavno snimila numeru "Brazil" koju je posvetila hrvatskoj fudbalskoj reprezentaciji.

(M. Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • on

    12. maj 2014 | 18:13

    Ovaj uporan,nema pojma koliko je antipatičan

  • Pub

    13. maj 2014 | 05:18

    Snimio sebi himnu,nama vala ne ,imamo mi našu ;)

  • Galadriela

    12. maj 2014 | 23:46

    Inace mi se svidja kako peva,ali ovo???? Sramota....Mislim,Maide srce slatko koja te muka natjera na ovo? I ja volim svoju zemlju,i veruj da mogu "sklepati" bolju pesmu od ove haah...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA