EDI GRANT: Srbijo, uz vas sam, tužan sam zbog tragedije koja vas je zadesila! (VIDEO)

- Osetio sam poplave i u svojoj zemlji, video svoje uništeno selo. Ali jedna je stvar koju voda ne može da uradi, čak i velike poplave. A to je da uništi prijateljstvo - rekao je poznati muzičar

  • 2

Slavni muzičar Edi Grant uputio je video-poruku građanima Srbije, kao i pisma podrške premijeru Aleksandru Vučiću i gradonačelniku Beograda Siniši Malom, u kojima izražava žaljenje zbog poplava koje su pogodile našu zemlju.

- Pitate me da li znam šta voda može da uradi. Znam, osetio sam poplave i u svojoj zemlji, video svoje uništeno selo. Ali jedna je stvar koju voda ne može da uradi, čak i velike poplave. A to je da uništi prijateljstvo. A ja sam vaš prijatelj i ja sam uz vas, Srbijo - naveo je Edi Grant.

U pismu premijeru Aleksandru Vučiću, Grant je, u svoje i u ime porodice, izrazio veliku tugu zbog pustoši i gubitaka nastalih u poplavama koje su zadesile Srbiju.

- Počašćen sam zbog gostoprimljiovsti i lojalnosti koje su mi pružili mnogi Srbi tokom boravka u vašoj zemlji. To je veza koja se proteže godinama unazad. I zato, sa puno tuge, Vama i Vašim građanima želim da sa puno hrabrosti prevaziđete ova teška vremena - rekao je Grant.

On je naveo da zna da u "njegovim prijateljima Srbima leži velika snaga" i da je siguran da će zajedno izdržati sve nedaće.

- Svim prijateljima koji su u poplavama izgubili svoje bližnje, želim da uputim najdublje saučešće, u nadi da će im Bog dati mir, spokoj i razumevanje - naveo je Grant.

Grant je u pismu upućenom gradonačelniku Siniši Malom rekao da je godinama uživao u, kako je naveo, sjajnom Beogradu, u kojem veliki broj ljudi smatra svojim prijateljima.

- Zato me boli tragedija koja je zahvatila vaš narod, a koju sam i sam iskusio u svom gradu. Saosećam sa mnogim porodicama koje su povređene i koje su izgubile svoje najvoljenije. Dozvolite mi da se pomolim za Vas i predivne građane Beograda. Puno ljubavi od mene i moje porodice - naveo je Grant.

Pogledajte video-poruku podršle Edija Granta:

Gradonačelnik Siniša Mali u oficijelnom odgovoru Ediju Grantu zahvalio se u ime građana Srbije i grada Beograda na  rečima podrške dodajući da smo počašćeni time što nas se slavni muzičar setio u najtežem trenutku.

Mali je istakao i da će mu biti drago da u narednom periodu ugosti Granta u zemlji u kojoj ima mnogo fanova njegove muzike.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA