STOP CECI: Protest protiv koncerta Ražnatovićeve u Modriči! (FOTO)

Modriča je oblepljena plakatima kojima se poziva na bojkot Cecinog nastupa koji je zakazan za 30. jul, a oformljena je i Fejsbuk grupa koja protestvuje protiv njenog koncerta

  • 54

Odmah nakon što je za 30. jul najavljen koncert Cece Ražnatović u Modriči, pojavila se grupa na Fejsbuku koja protestvuje protiv njenog gostovanja, a u međuvremenu je i ovaj grad u Republici Srpskoj oblepljen plakatima koji pozivaju na bojkot nastupa popularne pevačice.

Ražnatovićeva će pevati na stadionu "Dr Milan Jelić" u Modriči, a protivnici njenog koncerta apeluju da ne sme da se zaboravi "šta se dogodilo u Srebrenici i kakvu ulogu u ratu u Bosni je imao Cecin pokojni muž Željko Ražnatović Arkan".

Da podsetimo, velika prašina se sredinom aprila podigla nakon što je na internetu pokrenuta peticija protiv Cecinog koncerta 28. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi, a na kraju je Ražnatovićeva odlučila da podnese tužbu protiv autora peticije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smederevac

    6. jun 2014 | 14:21

    Tamo da se organizuje koncert i sto dalje od Srbije.Pravi Srbi i ne slusaju talibanskoarlaukacke pesme to mogu samo Bosanci i Kosovari a pravi Srbin nikada.

  • Marko Markovic

    6. jun 2014 | 12:53

    Ja sam iz Modriče i nigdje nisam vidio da su oblepljeni takvi plakati. A i ako jesu, to su vjerovatno muslimani. Tako da ja Cecu i ne slušam, ni takvu vrstu muzike, ali sada ima moju punu podršku. Sa zastavom cu otići na koncert. Poz za bracu Srbe. Nadam se da ćete objavit komentar.

  • Ak 47

    6. jun 2014 | 13:53

    Ljudi opustite se,te peticije i plakate prave samo muslimani i hrvati,kao i u novom sadu. Mislim da ne postoji PRAVI srbin koji bi mogao tako nesto da pokrene,bez obzira dal slusa Cecu i tu vrstu muzike ili ne. Mozda po neki drogirani sektas i bi.. Pozdrav iz Repiblike Srpske,Ceco zeljno te iscekujemo,ne postoji estradna umjetnica koja ti je ravna na balkanu! Nit umjetnik :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA