DŽEJOVA ĆERKA: Adilu ne dam dete, hoću dobru alimentaciju!

- Ne želim da potvrdim, niti da demantujem da li je tražio starateljstvo, ali to što našeg sina čuva njegova majka kada je tamo, dokazuje da je on nesposoban da sam brine o detetu - kaže Ana

  • 32

Ana Ramadanovski, ćerka Džeja Ramadanovskog tvrdi da Adil brine o njihovom sinu, ali ne dovoljno, iako, kako ona navodi, ima visoka primanja. Takođe, Ana je rekla da ne želi da da dete bivšem nevenčanom suprugu, već želi dobru alimentaciju.

- Njegova je obaveza da daje novac, naročito što ja nisam zaposlena, ali će sud odrediti koliko će to biti, shodno njegovim primanjima, koja, ja vrlo dobro znam, nisu mala - kaže Džejova ćerka.

- Ne želim da potvrdim, niti da demantujem da li je tražio starateljstvo, ali to što našeg sina čuva njegova majka kada je tamo, dokazuje da je on nesposoban da sam brine o detetu - dodaje Ana koja je pre pet meseci napustila Adila jer ju je navodno pretukao.

(Telegraf.rs/ izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusko

    18. jun 2014 | 09:12

    I udala se zbog alimentacije !!

  • Milica

    18. jun 2014 | 06:15

    Televisa presenta

  • vesna

    18. jun 2014 | 13:06

    E mala treba da te je sramota. NIje uredu sto te je tukao to je za svaku osudu. I treba za to da ga teretis i tuzis. Ali kada su deca u pitanju izvini nisi u pravu. Treba detetu i otac i majka. Kakva si ti to zena ne dam dete ali hocu alimentaciju. Pa izvini za cega da ti daje alimentaciju. Mlada si zdrava idi pa radi. Ne kazem da netreba da daje alimentaciju , treba ali zamo za dete. Ti moras da radis. Pa neces ceo zivot valjda da sedis kod kuce i naklapas ko neka baba. Sramota. Mlada zena kao ti treba da radi. I druge zene imaju decu pa ta deca idu u vrtice, skole a majke rade. A dobro si se udala pa sad aj necu da radim . nemogu da shvatim ove danasnje devojke , ali zaista vecina njih se do 25 godine naradila. samo neznam cega. pijancenja po kafanama i ko zna cega. more izvucite ruke iz dupeta pa idite radite i zaradjujte hleb za sebe i svoju dec u. I uostalom svaki dan se razvede 100 ljudi pa sta nas briga hoces li ti da radis ili ces da cekas da te izdrzava bivsi muz ili tata. tvoj problem. Ali je sramota sta se radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA