RIJALITI REVOLUCIJA: Počinje šou koji će trajati godinu dana, a vrednost nagrade će vas šokirati! (VIDEO)

U "Utopiji" neće biti redovnog izbacivanja, mada se razmatra mogućnost povremenih eliminacija, a pobednik neće dobiti ni dinar

  • 3

Televizija "Fox" je najavila da 7. septembra počinje sa emitovanjem najoriginalnijeg rijalitija do sada, a radi se o šou programu "Utopija" koji će trajati godinu dana i koji će 24 sata dnevno biti prenošen preko interneta!

U ovaj ambiciozni projekat je uloženo čak 50 miliona dolara, i 14 učesnika će na izolovanoj lokaciji koja se čuva u tajnosti, od nule pokušati da izgrade novu zajednicu, novo društvo ili Utopiju. Čelni ljudi američke TV stanice navode da ovaj rijaliti predstavlja veliki socijalni ekperiment a da sve bude zanimljivije, u "Utopiji" neće biti redovnog izbacivanja, mada se razmatra mogućnost povremenih eliminacija, a pobednik neće dobiti ni dinar!

Da, dobro ste pročitali, ko na kraju dobije najviše glasova gledalaca, umesto para će imati tu čast da se pohvali da se najbolje pokazao u ovoj avanturi.

Pogledajte trejler za "Utopiju":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA