IZABERITE NAJLEPŠU SRPKINJU SA INTERNETA: Ovde glasajte za svoju lepoticu! (FOTO)

U konkurenciji za mis Telegrafa nalazi se 20 devojaka koje će se 8. oktobra, uz direktan prenos na TV "Pink" takmičiti na izboru za mis Srbije

  • 55

IZABERITE MISICU NA TELEGRAFU! Ekskluzivno, samo na našem portalu, moći ćete do 7. oktobra u ponoć, svojim glasovima da izaberete mis interneta Srbijea sve u saradnji sa kompanijom "Miss Yu". U konkurenciji se nalazi 20 lepotica, koje su ušle u uži izbor za "Mis Srbije 2014".

Pobednica Izbora za mis interneta biće svečano proglašena na velikom finalnom izboru za mis Srbije 2014, koje će se održati 8. oktobra, sa početkom u 21 čas, uz direktan televizijski prenos na TV "Pink".

ZA DEVOJKE KOJE VAM SE NAJVIŠE SVIĐAJU GLASAJTE OVDE!

Na finalnoj manifestaciji koja će biti organizovana u "Pinkovom" studiju u Šimanovcima, osim krunisane kraljice srpske lepote i njenih pratilja, biraće se i predstavnica za mis universe, kao i još osam devojaka koje će predstavljati našu zemlju na različitim međunarodnim takmičenjima.

Lepotica koja bude izabrana za mis Srbije 2014 će, osim krune i titule, dobiti stipendiju za školovanje, brojne nagrade sponzora, ali i ekskluzivnu priliku da se bori za zvaničnu titulu mis sveta 2014.

Fotografije i informacije svih takmičarki su predstavljene na specijalno dizajniranom delu našeg portala.

Glasanje će biti maksimalno pojednostavljeno – dovoljno je da "lajkujete" devojku koja je na vas ostavila najbolji utisak. Lepotica s najviše lajkova postaće – mis interneta Srbije.

Da podsetimo, prošle godine je za mis Telegrafa izabrana Anđelka Tomašević, koja je u januaru uvršćena među pet najlepših devojaka na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    3. oktobar 2014 | 13:39

    One najlepse se nalaze na ulicama.

  • Lidija

    3. oktobar 2014 | 13:58

    Ovde ima samo 3 lepih cura a ostale su prosecne.

  • hm

    3. oktobar 2014 | 18:40

    Ova Kristina Jevtic je bila bucko pa se sredila i sad se prijavljuje na svako moguce takmicenje za mis koje se organizuje...molim vas da joj date titulu da se smiri posto joj izgleda jako fali to zvanicno priznanje da sad izgleda super.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA