BRED PIT PONOVO OSVAJA BIOSKOPE: Spremite se za ratni spektakl "Bes" (FOTO) (VIDEO)

U ostvarenju koje je režirao Dejvid Ajer, osim Pita, igraju i Šaja Lebef, Majkl Penja i Logan Lerman

  • 2

U bioskope 23. oktobra dolazi ratni film "Bes" ("Fury") u kojem glavne uloge tumače Bred Pit, Šaja Lebef, Majkl Penja, Džejson Ajzaks i Logan Lerman. 

Snimljen prema istinitoj priči i u režiji Dejvida Ajera, koji je i autor scenarija, ovaj napeti ratni film prikazuje poslednje mesece Drugog svetskog rata a "Bes" je naziv "Šerman" tenka kojim upravlja narednik Vordedi (igra ga Bred Pit), iskusni američki vojnik koji nakon borbi u Africi dolazi u Evropu.

Aprila 1945. saveznici napreduju ka oslobođenju teritorija od nacističke čizme. Jedan od najvažnijih zadataka poveren je Vordediju. Zajedno s nekolicinom mladih vojnika njegova oklopna jedinica pokušaće nemoguće - da se probije do glavnog nacističkog štaba i time možda okonča najsuroviji sukob u istoriji čovečanstva.

Pogledajte trejler za film "Bes"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedva

    20. oktobar 2014 | 18:31

    Čekam da gledam!

  • Scania V8

    20. oktobar 2014 | 22:15

    Nadam se da je dobar kao sto je "Inglorious Bastards" bio. Ostala sam bez reči posle tog filma. I dalje jedan od najboljih novijih po meni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA