Klub "The Tube" otvara osmu sezonu!

Na otvaranju koje će trajati dva dana nastupiće starosedeoci domaće scene elektronske muzike, kao i nešto mlađa ekipa koja je svoje ime izgradila između ostalog i u Tube-u tokom prethodnih godina

  • 0

Najveća institucija underground clubbinga u Beogradu u poslednjih 10 godina, klub The Tube, ovog vikenda, tačnije 24. i 25. oktobra otvara svoja vrata gostima osmu sezonu za redom. Klub koji je od decembra 2007. godine do danas ugostio neka od najvećih imena svetske i domaće muzičke scene obećava sjajan muzički program i koncept za zimu koja je pred nama.

Na otvaranju koje će trajati dva dana nastupiće starosedeoci domaće scene elektronske muzike, kao i nešto mlađa ekipa koja je svoje ime izgradila između ostalog i u Tube-u tokom prethodnih godina. U petak 24. oktobra muziku će puštati Dejan Milićević, Tijana T, Kid Kimi i John Jogurt, dok će se u subotu 25. oktobra za miks-pultom naći Boža Podunavac, ZWEIN, Sale L i Vuk Smiljanić.

Prvo inostrano gostovanje nas očekuje već naredni vikend nakon otvaranja, na Halloween 31.10, kada u The Tube dolazi legenda Detroita i svetske scene - Delano Smith, kome će domaća podrška na ovoj žurki biti Dušan Kačarević.

Osim toga i ove godine će u The Tube-u žurke praviti ekipa iz "Vatre", a očekuju vas i gostovanja velikih imena svetske techno i trance scene. Od ove godine, sa početkom od 01. novembra, subota u klubu The Tube će biti rezervisana za najpoznatiji domaći EDM bred žurki - "Belgrade Banging" koji će tokom zime imati prilike da nastavi niz od 65 žurki i događaja kojima su u poslednjih godinu dana više nego uspešno promovisali EDM scenu u beogradskom clubbingu.

Klub će na početku sezone raditi dva dana nedeljno i to petkom i subotom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA