Željko Vasić i "Full Strike" nastupaju na "Ist vikend festu" u Zaječaru

Manifestacija koja se održava 30. i 31. oktobra baviće se društvenim mrežama, njihovom primenom i budućnošću u raznim granama društvenog života

  • 0

U Zaječaru danas počinje "Ist vikend fest", a ovu manifestaciju će koncertom na gradskom trgu koji počinje u 18 časova, otvoriti grupe "Full Strike" i "Dirty Band", a nakon njih će nastupiti pevač Željko Vasić.

Prvi "Ist vikend fest" održan je u organizaciji Udruženja Istok u Boru 2011. godine i od tada je prerastao u tradicionalno okupljanje ljubitelja modernih tehnologija. Inače, ovogodišnji festival se održava pod sloganom "Zaječar grad budućnosti", i baviće se društvenim mrežama, njihovom primenom i budućnošću u raznim granama društvenog života.

Na festivalu koji se održava 30. i 31. oktobra, među učesnicima će biti i Milomir Marić, Srećko Miodragović, Branislav Lečić, Bora Dimitrijević, Marko Jeftić i drugi. Organizator i generalni pokrovitelj "Ist vikend festa 2104" je grad Zaječar, a prijatelji manifestacije su Orion Telekom, kompanija Comtrade, Contra Team; dok je medijski sponzor manifestacije regionalna TV Best.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA