Neda Ukraden u vezi s 40 godina mlađim momkom!

- Moji vršnjaci okupirani su devojkama od 20 godina, pa meni preostaju samo mlađi muškarci. Uvek ističem da je važno da je čovek mlad duhom, a krštenica nije bitna. Prija mi to što se za mene interesuju dosta mlađi muškarci od mene - kaže pevačica

  • 23

Neda Ukraden (64) još jednom je dokazala da ljubav godine ne broji niti gleda u krštenicu. Naime, pevačica je navodno nekoliko meseci u strasnoj vezi sa 40 godina mlađim muškarcem. Upućeni u Nedin ljubavni život tvrde da nikada nije bila srećnija i zadovoljnija, te da je upravo nova ljubav bila glavni motiv da se pevačica znatno podmladi.

- Otkako se pojavila u halterima na televiziji, Nedi se udvaraju znatno mlađi muškarci. Međutim, malo ko zna da je jedan, i to četrdeset godina mlađi, već osvojio. Neda se sa njim viđa kad god ima slobodnog vremena i po njoj se vidi da joj prija ova veza. Stalno je nasmejana i raspoložena. Godine im ne predstavljaju nikakav problem niti to spominju. Za sada se viđaju u stanu i trude se da sakriju vezu za koju znaju gotovo svi njihovi prijatelji - govori dobro obavešten izvor za "Alo".

Neda za sada ne vidi dalje od svoje “piletine”. Četiri decenije razlike očigledno za nju ne predstavlja nikakvu prepreku.

- Moji vršnjaci okupirani su devojkama od 20 godina, pa meni preostaju samo mlađi muškarci. Uvek ističem da je važno da je čovek mlad duhom, a krštenica nije bitna. Prija mi to što se za mene interesuju dosta mlađi muškarci od mene - rekla je Neda.

Sudeći po Nedinom ljubavnom izboru, biće da se pevačica pridržava stare narodne: “Piletina se za prste lepi”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Je

    31. oktobar 2014 | 19:29

    Ne hvala teta Neda!!!!

  • Ja

    31. oktobar 2014 | 19:21

    Joj Srbojo joj

  • Cash®

    31. oktobar 2014 | 19:50

    Nedi svaka čast na obrazovanju, godinama popularnosti na ovim prostorima i šire, a ko s tim nije upoznat, ostaje mu samo primitivno razmišljanje o njenom izgledu i privatnom životu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA