TLZP: "Policajac-striper" Čipi pobednik emisije (FOTO)

Pevač grupe "Osvajači" izveo je scenu striptiza iz filma "Full Monty" i zadivio sve. On je odlučio da prosledi ček od 1000 evra Domu za nezbrinutu decu "Mladost" u Kragujevcu.

  • 8

Zvonko Pantović Čipi pobednik je najnovije epizode takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato". Pevač grupe "Osvajači" izveo je scenu striptiza iz filma "Full Monty" i zadivio sve.

On je odlučio da prosledi ček od 1.000 evra Domu za nezbrinutu decu "Mladost" u Kragujevcu.

Da podsetimo, gostujući član žirija ove nedelje bio je popularni pevač Željko Joksimović.

Šou su otvorili Elena Ristevska kao Džesi Džej, Katarina Bogićević kao Ariana Grande i Nenad Okanović kao Niki Minaž.

Marija je upozorila gledaoce na smeh do suza. Tako je i bilo. Iako su Elena i Katarina zapalile scenu svojim nastupom i sve ostavile bez daha svojim besprekornim pevanjem, Oki je sve zasenio. Niki Minaž pozavidela bi mu na "prljavom plesu".

Ali i na prepevu na srpski. Oki je posle nastupa objasnio da je dok je učio pesmu shvatio da mu IQ opada, pa je rešio da ubaci malo svog teksta da ga podigne. Sve u svemu, celokupni nastup njih troje bio je pun pogodak što su i komentari žirija potvrdili.

Ubrzo je usledio nastup Tanje Savić i Ivana Jevtovića.

Prvo je na scenu izašao Ivan kao Kiki koji je potpuno „skinuo“ frontmena "Pilota" sjajno otpevavši pesmu „Kada sanjamo“. Odmah potom mu se pridržila Tanja kao Toni Cetinski. Toni i Kiki su uz podršku hora "Galeb" otpevali predivnu pesmu "Nemirne noći" i uneli malo romantike na scenu TLZP-a.

Tanja je nastavila u romantičnom ritmu i posebno raznežila Ivana Ivanovića dok je pevala deo Tonijevog hita "Od milijun žena“. Ipak najveće iznenađenje je tek usledilo.

Tanja je zapevala novi hit "Zabluda", koji pevaju Toni Cetinski i Željko Joksimović. Potpuno tačno, imitirajući podjednako dobro i Tonija i Željka, ostavila je sve bez daha, a žiri ju je slušao u neverici.

Neda Ukraden je imitirala Šabana Šaulića. Ona je je dobila ozbiljan zadatak, da otpeva jednu veoma tešku pesmu "Dođi da ostarimo zajedno“. Neda je briljirala u ulozi legende narodne muzike, a kada joj se Šaban pridružio na sceni nije mogla da veruje.

Produkcija joj je želju ostvarila i napravila prijatno iznenađenje za sve gledaoce Prve TV. Šaban i Neda su pevali kao jedno, a nakon toga su se i raspričali kao stari drugari.

Keba se potpuno uživeo u novu ulogu i sa lakoćom otpevao popularne pesme Beogradskog sindikata "Balada disidenta" i "Govedina". Njemu se, kao i uvek, dopalo.

Od stidljivog Čipija do velikog zavodnika za samo nekoliko minuta. U zanosnom plesu iz čuvenog filma “Full Monty” pevač gurpe "Osvajači" odlično se snašao, bar je tako ocenio žiri.

Glumica Jelena Gavrilović dobila je zadatak da imitira pevača Predraga Živkovića Tozovca u emsiji “Tvoje lice zvuči poznato“. Ona je otpevala dve legendarne pesme “Ovamo cigani“ i “Jano, Jano“.

Za kraj, pevač Bane Mojićević imitirao je pobednicu “Evrovizije” Končitu Vurst. Iako mu je ovo bio, po njegovim rečima, neugodan zadatak, on ga je odlično obavio.

Nakon nastupa svih učesnika, usledilo je glasanje. Najviše poena dobio je Čipi i tako je postao pobednik ove epizode.

Takmčari će sledeće nedelje imitirati:

Keba – Šaban Bajramović

Tanja – Zona Zamfirova

Okanović – Kurt Kobejn

Čipi – Miligram

Ivan – Merilin Monro

Neda - Tina Tarner

Elena – Esma Redžepova

Jelena – Pink

Bane – Mane (Zona Zamfirova)

Katarina – Josipa Lisac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA