Pogledajte kako je Jelena Gavrilović imitirala Tozovca (FOTO)

- Fasciniran sam. Ako izuzmemo to da si pevala ženskim glasom, a muška je pesma, ovo je frapantna imitacija. Taj govor tela, hod. Tozu jako dobro poznajem, notirajte to i mislim da će i njemu da se dopadne ova imitacija. Po mom mišljenju ovako treba da izgleda jedna imitacija - rekao je Željko Joksimović

  • 4

Glumica Jelena Gavrilović dobila je zadatak da imitira pevača Predraga Živkovića Tozovca u emsiji "Tvoje lice zvuči poznato". Ona je otpevala dve legendarne pesme "Ovamo cigani“ i "Jano, Jano“. Atmosfera u studiju bilaje prava kafanska, pa da li zbog dobre muzike ili odlične imitacije ali žiriji je bio više nego

blagonaklon prema Jeleni.

- Fasciniran sam. Ako izuzmemo to da si pevala ženskim glasom, a muška je pesma, ovo je frapantna imitacija. Taj govor tela, hod. Tozu jako dobro poznajem, notirajte to i mislim da će i njemu da se dopadne ova imitacija. Po mom mišljenju ovako treba da izgleda jedna imitacija - rekao je Željko.

Ivan je šaljivo prokomentarisao da ne zna šta ga više raduje da li to što je čuo jednu od svojih omiljenih pesama ili zato što Đuro ne poznaje Tozu. On misli da je Jelena zaista uradila sve što treba da se uradi da bi izgledala kao Toza. Đuro je opet u svom stilu objasnio:

- Znam ko je Toza, ali ga ne poznajem. Imitacija je spektakularna, fascinatna je ta tvoja promena. Sve čestitke. Nego, uvek sam se pitao zašto Tozovac peva "Of Jano Jano". I zaključio sam da je to poruka njoj. On kad se probudi kaže On Jano i onda je ona upaljena i uveče shvati da je preterao i kaže Of Jano i ugasi je - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA